Zuzana Fialová.Instagram/Zuzana Fialova
StoryEditor

Zuzana Fialová: Môj otec o mne pochyboval len raz v živote

03.11.2023, 14:00
Celebrity

Už je to viac než 5 rokov ako Zuzana Fialová (49) prišla o svojho milovaného otca. Z toho, čo ju naučil však čerpá dodnes. Podporoval ju vo všetkom, do čoho sa odvážna herečka pustila, a pochyboval o nej len raz. Aj po toľkých rokoch jej stále chýba a niektoré miesta jej ho pripomínajú o niečo intenzívnejšie.

Strata rodiča je bolestivá v každom veku. Svoje o tom vie aj úspešná herečka. Tá svojmu otcovi venovala krásne vyznanie.

Spomienky plné lásky

V uplynulých dňoch sme si viac ako inokedy spomínali na našich zosnulých, ktorí už nie sú medzi nami. Výnimkou nie sú ani osobnosti nášho showbiznisu. Úspešná herečka, Zuzana Fialová stratila svojho otca ešte v júli 2018 a hoci sa so stratou naučila žiť, jej milovaný otec jej stále chýba. Práve jemu venovala aj krásne vyznanie, ktorým si ho pripomenula. "Bože oco, tak mi občas zachýbaš, že až. Ľúbim ...a vždy v horách a na Gerlachu si najviac so mnou."

Láska k horám

Zuzanin otec bol popredný slovenský horolezec. Práve on v nej prebudil lásku k horám. No naučil ju ešte oveľa viac: „Že mám silnú vôľu. Že sa nebojím výšok. Že ma podporoval a nikdy nepovedal, to ty nedokážeš.“ Podľa Zuzaniných slov o nej pochyboval len raz: „Iba keď som povedala, že zjem celé grilované kura, tak povedal, že on potom zje snehuliaka a ja som zjedla a bolo mi zle a on si uplácal takého pidikrpatého, ale dobre, no.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 17:30