Pozrite sa, ktoré celebrity sa nehanbia nakupovať v second handoch.archív
StoryEditor

Nevyhýbajú sa noseným veciam: Tieto slovenské celebrity nedajú dopustiť na oblečenie zo sekáča

03.11.2023, 17:00
Celebrity

Bojíte sa nakupovať veci z druhej ruky? Prečo? V sekáčoch predsa nájdete originálne kúsky, vďaka ktorým nielenže ušetríte peniaze, ale ochránite planétu. Na nosené veci dokonca nedajú dopustiť ani niektoré známe tváre. Pozrite sa, ktoré slovenské celebrity majú v šatníku niečo zo second handu.

Sekáče už dávno neslúžia len ľuďom, ktorí nemajú dostatok financií na nové nepoužité veci. V súčasnosti sú vyhľadávané aj u mnohých slovenských celebritách. Môžete v nich nájsť originálne veci, ktoré nebude mať na sebe každá druhá osoba, ktorú stretnete na ulici. Takisto podporíte udržateľnú módu, predĺžite cyklus oblečenia a predovšetkým ochránite planétu. Ak sa neviete rozhodnúť, či začať nakupovať v sekáčoch, inšpirovať sa môžete známymi tvárami, ktoré nedajú dopustiť na nosené veci.

Zuzana Kovačič Hanzelová

Novinárka a moderátorka Zuzana Kovačič Hanzelová sa nebojí priznať, že rada nakupuje nosené veci. „Občas vbehnete do sekáča, niekedy odídete bez nákupu, a niekedy si odnesiete niečo úplne nečakané,“ napísala na Instagrame k fotografii v nosenom kimone. Podľa nej nie je hanba, keď raz za čas navštívite second hand, a to najmä v prípade, ak chcete byť originálne.

Kristína Tormová 

Herečka, spisovateľka a influencerka Kristína Tormová je známa tým, že podporuje udržateľnú módu a nevyhýba sa tak nákupom oblečenia v second handoch. Podľa nej je skvelé nosiť veci, ktoré majú za sebou nejaký príbeh.

Michal Sabo

Ekológia je na profile Michala Saba naozaj častou témou, a preto sa niet čomu čudovať, že aj on zvykne nakupovať v second hande alebo posúvať svoje nosené veci ďalej. Robí tak najmä preto, že chce pre našu planétu urobiť niečo dobré.

Adela Vinczeová

Moderátorka Adela Vinczeová takisto podporuje nosenie vecí z druhej ruky. V jej šatníku ich môžete nájsť veľké množstvo. Rovnako tak podporuje second handy aj jej manžel Viktor Vincze, ktorý sa v nosených veciach dokonca nehanbí ani moderovať televízne noviny.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Aj Veronika Cifrová Ostrihoňová patrí k milovníčkam noseného oblečenia. Nielenže sama nosí kúsky z druhej ruky, ale takisto sa zúčastňuje rôznych dražieb oblečenia a snaží sa svojmu okoliu vysvetliť dopady módneho priemyslu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:07