Pozrite sa, čo si musel Arnold Schwarzenegger prežiť na ceste za americkým snom.dreamstime
StoryEditor

Ťažké detstvo či sexuálne obťažovanie: Arnold Schwarzenegger odhalil vo svojom novom dokumente prekvapivé veci

07.07.2023, 19:00
Celebrity

Nenahraditeľný Arnold Schwarzenegger patrí k najúspešnejším hollywoodskym hviezdam. Možno aj z tohto dôdovu neodmietol možnosť natočiť o svojom živote trojdielny dokument. Okrem úspechov však o sebe odhalil aj niečo viac. Pozrite sa, čo si musel prežiť Arnold na ceste za americkým snom.

Úspešný kulturista, herec či dokonca guvernér štátu Kalifornia, Arnold Schwarzenegger, sa rozrozprával o svojom živote v novom trojdielnom dokumente, ktorý vyšiel len nedávno. Aj keď sníval o tom stať sa slávnym bodybuilderom, podarilo sa mu dostať až na filmové plátna či politickú scénu. Arnold sa však v dokumente nevenuje len tým pozitívnym veciam a úspechom. Na ceste za americkým snom si totiž musel prežiť aj veci, o ktorých sa mu hovorilo o čosi ťažšie. Pozrite sa, čo prekvapivé o sebe odhalil.

Najprv ťahanie za vlasy, napokon pravidelné bitky

Možno si myslíte že známe hollywoodske hviezdy majú dokonalý život od kedy sa narodili, no opak je pravdou. Arnold Schwarzenegger si napríklad prežil detstvo, ktoré sa v žiadnom prípade nedá nazvať šťastným. S bratom si veľmi rozumel, no ich vzťah poznačil najmä návrat otca Gustava, ktorý po príchode z vojny trpel posttraumatickým stresovým syndrómom. Tento stav mu spôsoboval psychické ťažkosti, ktoré si napokon vybíjal na svojich dvoch synoch. V minulosti Arnold tvrdil, že ich otec ťahal za vlasy a bil opaskom, no v dokumente priznal, že realita bola o čosi horšia. Raňajky sme si  museli zaslúžiť a s bratom som musel súperiť v rôznych výzvach. Občas to bol láskavý otec. Inokedy prišiel domov o tretej ráno na mól opitý a kričal na celé kolo. Prebudili sme sa a srdcia nám tĺkli ako o preteky. Vedeli sme, že kedykoľvek môže napadnúť matku a začať besniť,“ povedal Arnold, ktorý tvrdí, že brat túto brutalitu zvládal veľmi zle. Aj keď napokon odišli zo zámoria, on to psychicky nezvládol a zabil sa pri autonehode.

Obvinenia z obťažovania sú podľa neho vymyslené

Aj keď sa v dokumente snažil ukázať svoj pozitívny prístup k životu a chcel byť inšpiráciou pre mnohých ľudí, záverečná epizóda priniesla bolestivú pravdu. Arnold totiž musel popri politickej kariére riešiť obvinenia zo sexuálneho obťažovania. Pätnásť žien tvrdilo, že ich úspešný kulturista ohmatával. Aj keď to boli podľa neho len vymyslené lži, ktoré ho chceli pošpiniť, nič nepoprel a v konečnom dôsledku pripustil isté pochybenia. „Hovoril som už mnohokrát, že v minulosti som robil bláznivé veci. A ak sa to niekoho dotklo, som ochotný prísť a ospravedlniť sa," povedal Arnold, ktorý sa k obvineniam už viac nevyjadroval.

 

Nemanželský syn mohol za rozvod

Ďalším škandálom, ktorý poznačil Arnoldovu kariéru, bol jeho nemanželský syn. O ňom sa verejnosť dozvedela až vtedy, keď oznámil rozvod s Mariou Shriver po 25 rokoch manželstva. Áno, tak dlho sa mu darilo tajiť, že splodil syna so ženou, ktorá pracovala u nich v domácnosti, prala im a varila. Vzťahy v jeho rodine sa napokon veľmi zmenili. Aj keď by ste si mysleli, že bol Arnold celý život šťastný, mýslili by ste sa. Jeho nový dokument je dôkazom toho, že sláva a úspech nie je všetko. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 00:04