Tieto celebrity sa pred oltárom objavili už niekoľkokrát.Archív
StoryEditor

Spriaznenú dušu hľadali dlho: Jennifer Lopez či Pamela Anderson sa pred oltárom objavili niekoľkokrát

29.06.2023, 20:00
Životný štýl

Nájsť svoju spriaznenú dušu dá zabrať takmer každej z nás. Musíte si prejsť búrlivými vzťahmi či nepríjemnými rozchodmi, až kým sa vám do cesty nepostaví ten pravý. Rovnako tak to mali aj niektoré celebrity, ktoré sa pred oltárom objavili už niekoľkokrát. Pozrite sa, komu sa nepodarilo nájsť lásku svojho života hneď pri prvom sobáši.

Existujú ľudia, ktorí túžia po láske, no nájsť ju je pre nich veľmi ťažké. Podobne sú na tom aj nižšie spomínané celebrity, ktoré sa pred oltárom objavili už niekoľkokrát. Niektoré majú možno vysoké nároky, iné naopak len nešťastie na vzťahy. Pozrite sa, ktoré hollywoodske hviezdy sa museli navliecť do svadobných šiat viac než raz.

Jennifer Lopez (53)

Celosvetovo známa herečka a speváčka Jennifer Lopez si po prvýkrát povedala vytúžené áno s čašníkom Ojani Nouom. S ním jej však manželstvo vydržalo len rok. O niečo neskôr sa rozhodla vydať za Crisa Judda, s ktorým jej to fungovalo o čosi dlhšie. Jej tretím manželom bol herec Marc Anthony a štvrtým Ben Affleck, ktorého nájdete po jej boku až dodnes.  

Kim Kardashian (42)

Kim Kardashian si zažila už tri svadby. Jej prvým manželom bol Damon Thomas, druhým Kris Humphries a tretím Kaye West. Bohužiaľ, ani jedno z tých manželstiev nebolo také silné, aby vydržalo a prežilo ťažké chvíle.  

Melanie Griffit (65)

Štyri svadby má na konte herečka Melanie Griffit. Po prvýkrát sa postavila pred oltár s hercom Donom Johnsonom a napokon to skúsila aj s Estebanom Ernestom Echavaríom Samsonom, s ktorým bola neuveriteľných osem rokov. S ním ju to však prestalo baviť a opäť sa vydala za Dona Johnsona. Napokon jej do života prišiel lámač ženských sŕdc Antonio Banderas, s ktorým vydržala krásnych 19 rokov.

Janet Jackson (57)

Aj speváčka Janet Jackson zažila svadbu už trikrát. Jej prvým manželom bol americký spevák James DeBarge a druhým tanečník René Elizondo, s ktorým vydržala žiť približne 13 rokov. Napokon sa vydala za Wissama Al Mana, no ani ten nebol jej pravý.

Pamela Anderson (55)

Najviac svadieb má na konte Pamela Anderson. S hudobníkom Tommym Leem bola tri roky, s Kid Rockom iba rok. Ďalšie dve manželstvá tvorila s podnikateľom Rickom Salomonom, s ktorým to bolo ako na húsenkovej dráhe. Napokon si svoje vytúžené áno povedala s bodyguardom Danom Hayhurstom, no ani s ním to nemalo ružový koniec. Pamela priznala v poslednom dokumente, že po Tommym už nikedy do nikoho nebola tak zamilovaná. Sexbomba sa venuje synovi a svojim koníčkom. Mužov už nerieši. Blondínke bohužiaľ ani niekoľko svadieb neprinieslo muža, s ktorým by bola dnes šťastná.

Angelina Jolie (48)

Prekrásna Angelina Jolie sa prvýkrát vydala za herca Johnny Lee Millera, s ktorým bola tri roky. Druhýkrát sa pred oltár postavila s Billy Bobom Thortonom a napokon jej srdcu učaroval Brad Pitt. S ním síce žila veľmi dlho, no manželstvo im vydržalo iba dva roky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:56