Marcel Forgáč je s exmanželkou Adrianu už oficiálne rovedený.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Moderátor Marcel Forgáč definitívne ukončil manželstvo. Dvojica išla od seba

07.07.2023, 12:30
Celebrity

Moderátor Marcel Forgáč (51) s manželkou Adrianou ohlásili krach ich spoužitia pred dvomi rokmi. Rozchod údajne iniciovala práve brunetka Adriana a moderátor sa s tým musel zmieriť. Na papieri sú však rozvedení až teraz.

Dvojica zo súdu odchádzala s úsmevom na tvári. Podľa informácií mali totiž vraj už všetko vopred dohodnuté, a tak pojednávanie prebehlo veľmi rýchlo. 

Štvrtok 6. júla bolo na jednom z bratislavských súdov vytýčené pojednávanie. Forgáč s jeho manželkou vošli do súdnej siene krátko po 10. hodine predpoludním a strávili tam približne pol hodinu. Potom po pár minútach čakania do nej vošli opäť, aby si vypočuli verdikt, že sú oficiálne rozvedení, informuje denník Plus jeden deň.

Bol svojský

V relácii Dámsky klub ešte pred pár rokmi s úsmevom tvrdil, že jeho Adriana s ním mala božiu trpezlivosť. V rozhovore vtedy priznal, čo vďaka svojej vášni vyviedol manželke krátko po svadbe. „Faktom je, že manželka Adriána vedela, koho si berie. A rovnako faktom je, že som mesiac po svadbe odišiel na tri mesiace do Himalájí,“ prekvapil Forgáč náhľadom do súkromia.

image

Marcel Forgáč je s exmanželkou Adrianu už oficiálne rovedený.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:30