Jane Seymourová vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.dreamstime
StoryEditor

Telo Dr. Quinnovej je závideniahodné: Sedemdesiatku má za sebou, no po známkach starnutia ani stopy

27.06.2023, 19:00
Životný štýl

Pamätáte si na legendárny seriál o Doktorke Quinnovej? Pravdepodobne si pomyslíte, že herečka, ktorá ju stvárnila, vyzerá dnes už úplne inak, no opak je pravdou. Jane Seymourová má za sebou už sedemdesiatku, ale po známkach starnutia ani stopy. Štíhle telo jej môže závidieť nejedna z vás.

Herečka Jane Seymourová je známa najmä zo seriálu Dr. Quinnová, kde stvárnila postavu obetavej lekárky, ktorá túžila pomôcť každému v meste. Ak v roku 1993 zaujal tento seriál aj vás, pravdepodobne si pamätáte, ako dokonale Jane vyzerala. Možno si poviete, že dnes je jej štíhla postava už preč, no mýlite sa. Známa herečka vyzerá stále rovnako a známky starnutia by ste na jej tele hľadali len márne. Aj keď má za sebou už sedemdesiatku, v plavkách jej to pristane viac ako niektorým mladším ročníkom.  

Odvážne fotografie v plavkách

Jane Seymourová oslávila tento rok neuveriteľných 72 rokov, no na jej postave to rozhodne nie je vidieť. Dôkazom sú najmä fotografie na sociálnych sieťach, na ktorých pózuje v plavkách. Len nedávno navštívila slnečnú Kostariku a hneď na to si dopriala dovolenku v Grécku. Z príspevkov je viac než jasné jasné, že jej telo sa oblúkom vyhýba starnutiu. Treba si však uvedomiť, že Jane sa dlhé roky udržuje v kondícii a za jej štíhlou postavou sa skrýva tvrdá práca. Tak či onak, svoj vek si plno uvedomuje. „Necítim sa inak, pretože duchom som stále mladá,“ tvrdí Jane, ktorej vďaka pozitívnemu mysleniu nerobí vek žiadne starosti.

Žiadne omladzovacie zákroky

Bude to možno prekvapivé, no známa herečka doposiaľ nepodstúpila žiadne omladzovacie zákroky. Aj keď je pravda, že na operačnom stole už pred pár rokmi ležala. „Keď som mala 40, dala som si vylepšiť prsia, pretože moje dve deti boli dobre kŕmené a cítila som, že potrebujú malú pomoc,” priznala sa Jane. Rovnako tak si dala upraviť vypuklinu pod okom, ktorá jej prekážala nielen na fotografiách, ale aj v bežnom živote. Ani jedna z týchto procedúr sa však netýkala odstránenia vrások či iných známok starnutia. Známa herečka sa jednoducho za starnutie nehanbí, neskrýva ho a práve to je to, čo by jej mnohé z nás mohli závidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 17:10