Adriana Sklenaříková
StoryEditor

Adriana Sklenaříková prehovorila o dôvodoch rozvodu: „Nikdy nie je príjemné povedať zbohom,“ rozrozprávala sa

09.05.2023, 09:20
Celebrity

Dlnohohá top modelka s exotickým manželom koncom minulého oka oznámili, že sa ich spoločná púť životom koncí. napriek tomu, že majú malú dcéru Ninku budú už fungovať iba ako priatelia a rodičia. S odstupom času povedala Adriana k tejto udalosti viac.

V rozhovore pre francúzsky časopis Gala prezradila naša úspešná top modelka Adriana Sklenaříková, že cíti spokojne napriek tomu, že v súkromnom živote to v poslednom období nemala ľahké. Vrhla sa však na prácu, ktorá ju neskutočne teší. Fotí a točí reklamy a veľa času trávi na cestách. Tak, ako keď kariéru začínala „Nepovedala by som, že sa cítim ako tínedžerka, ktorá objavuje svet, ale je tam kúsok tohto stavu," prekvapila blondínka.

Pokiaľ ide o dôvody ich rozchodu, pripísala to postupnému vývoju vzťahu, pričom vysvetlila, že manžel ju dlho robil šťastnou, ale ľudia sa menia a situácie tiež: „Môžu sa objaviť iné túžby. A ak to nejde dobre, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý sa končí, nemusí byť nevyhnutne negatívny," povedala modelka. „S Aramom sme sa spoločne rozhodli už pred nejakým časom. Je to odlúčenie sŕdc, ale nie života. Držíme spolu pri všetkom, čo sa týka našej dcéry. Rozhodne si chceme spoločný vzťah s ňou zachovať," uviedla Adriana.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:42