Svadba v Monte CarleProfimedia - Paparazzi
StoryEditor

Takto vyzerala Adriana Sklenaříková počas pompéznej svadby s Aramom. Veselica ako zo žurnálu!

29.12.2022, 09:28
Celebrity

Keď sa Adriana Sklenaříková druhýkrát vydávala bola to veľká sláva. S marockým miliardárom Aramom sa brali v Paríži komorne, veselica však bola veľkolepá. Dvojica, ale pred dvomi dňami oznámila po ôsmich rokoch rozvod.

V júni 2014 chystala topmodelka Adriana Sklenaříková svoju druhú svadbu s marockým miliardárom Aramom Ohanianom. "Áno" si povedali na tajnom obrade. Slovenská dlhonohá modelka, ktorá už vtedy roky žila vo Francúzsku, si vybrala pre svoj veľký deň práve jeho metropolu Paríž. Na tajnom obrade si vzala za muža marockého miliardára Arama Ohaniana, s ktorým neskôr žila v jeho hoteli v Marrakeshi. 

Obrad prebehol v absolútnej tichosti a prítomní na ňom mali byť len svedkovia. Veľká oslava ich sobášu však nemohla chýbať a konala sa pár dní na to, v Marrakeshi, kde modelkin manžel podniká. Adriana si veľmi priala dieťa, ktoré s prvým manželom Chrinstianom Karembeu nemali. Až s druhým mužom, Aramom otehotnela a ako 46-ročná priviedla na svet dcéru Ninku. Aj keď sa rozvádzajú, čo oznámili tri dni po Štedrom večeri napísali, že v dobrom a ostávajú kamaráti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:44