Sklenarikova
StoryEditor

Adriana Sklenaříková sa druhýkrát rozvádza. Rozchod s marockým podnikateľom oznámila na sociálnej sieti

28.12.2022, 05:51
Celebrity

Prišlo to ako blesk z jasného neba. Ešte pred pár dňami si blondínka užívala s úsmevom skvostný charitatívny večer v Monte Carle. Zverejňovala veselé zábery s dcérkou Ninou avšak za dverami ich domácnosti sa zdá sa diali veci, o ktorých fanúšikovia ani netušili.

Adriana Sklenaříková už raz bola vydatá za futbalistu Christiana Karembeu. Zoznámili sa počas letu do Paríža. Ich manželstvo bolo bezdetné a trvalo tri roky. Manželia však dôvody rozvodu nikdy verejne nekomentovali. 

V júni 2014 sa vydala za arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana, jej trojročného priateľa. Ich svadba sa konala v Monaku a zúčastnilo sa jej množstvo filmových a šoubiznisových hviezd. V auguste 2018 sa Adriana stala matkou dcéry Niny. Dvojica žila v jeho honosnom hoteli v Marrakeshi a na streidavo v Paríži. Všetko vyzeralo idylicky až do včera. Blondínka s neoficiálne najdlhšími mohami v modelingu a tvár podprsenky Wonderbra oznámila fanúšikom, že sa s Aramom chystajú rozviesť. Oznámili to testne po Vianociach. 

"So stisnutým srdcom píšem týchto pár riadkov. Bolo to 12 nádherných rokov, ktoré sme spolu prežili. Tešila som sa v každom momente nášho vzťahu. Nikdy som sa nesmiala viac ako pri tebe. Náš príbeh bol nádherný a tak veľmi som ho milovala. Napriek tomu sme sa dnes obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad," šokovala po francúzsky napísaný odkaz Sklenaříková na sociálnej sieti. Manželov čaká po 12 rokoch rozvod. Spoločnú fotografiu, ktorú pridala našepkáva, že sa dvojica lúči v dobrom. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:39