Zuzana Vačková si v minulosti prešla chudobou.instagram/zuzanavackova
StoryEditor

Zuzana Vačková to nemala vždy ľahké: Herečka priznala,že nosila obnosené veci a nemala na plienky

08.09.2022, 12:00
Celebrity

Herečka Zuzana Vačková je na sociálnych sieťach veľmi obľúbená. Každodenne inšpiruje svojich fanúšikov zdravými receptami, zaujímavými cvičeniami a aktívnym životným štýlom. Síce si dnes môže dovoliť rôzne pôžitky, nebolo to tak vždy. V minulosti si musela prejsť obdobím, kedy nemala ani na plienky.

Úspešná herečka a influencerka Zuzana Vačková dnes žije život ženy, ktorá sa snaží žiť šťastne a najmä zdravo. Svoje skúsenosti a rady ohľadom chudnutia či cvičenia odovzdáva na sociálnych sieťach aj svojim fanúšikom, ktorí často spolu s ňou prekonávajú všemožné výzvy.

Na sociálnych sieťach šíri pozitívnu energiu

Zuzana Vačková sa okrem herectva venuje aj zdravému životnému štýlu. Približne pred dvoma rokmi sa rozhodla, že si vyformuje postavu podľa svojich predstáv. Jej cestu chudnutím a pokroky zdieľa dlhodobo aj na sociálnych sieťach, kde sa snaží odovzdávať svoje skúsenosti ďalej. Podľa mnohých fanúšikov je Zuzana veľkou inšpiráciou, a to nielen v oblasti zdravia a chudnutia, ale aj pozitívneho myslenia. Jej energia a nehynúci úsmev na tvári vidieť takmer na každej fotografii. Samozrejme, každý má svoje dobré, ale aj zlé dni a herečka sa aj s takými musela naučiť pracovať. Jej cieľom je nevzdávať sa. „Dostať sa do cieľa. Dokončiť to, čo sme začali. Niektoré veci mi idú ľahko, niektoré ťažko. S niektorými mi môže pomôcť niekto blízky, niektoré musím zvládnuť sama. Ale ten pocit, keď viem, že som to zvládla, ten stojí za to,“ napísala herečka. Síce je dnes spokojná, šťastná a neustále s dobrou náladou, v živote si musela mnohé vytrpieť. V súčasnosti si môže dovoliť rôzne pôžitky, ale v minulosti si prešla aj obdobím, kedy nemala ani na plienky.

 

Minulosť k nej bola krutá

Herečka sa okrem sociálnych sietí venuje aj vlastnému kanálu a relácii Zvedavá Zuza, kde si pozýva všemožných hostí. Nedávno sa jej prísediacou stala komička Simona Salátová, o ktorej je známe, že sa s ňou život nemaznal. Možno aj z tohto dôvodu sa aj Zuzana rozhodla prehovoriť o svojej minulosti, ktorá vôbec nebola ľahká. Priznala sa, že ako matka sa v živote ocitla v situácii, kedy nemala na plienky pre svoje dieťa. „Ja som si na Vianoce želal ako darček pod stromček plienky pre syna, lebo som na to nemala peniaze. Ja som tesne po revolúcii vychovávala svojho syna, kedy jedna plienka vyšla, ak sa nemýlim, v Rakúsku kupovaná, 14 korún. To bolo strašne drahé. Ja som fakt mala rozpočet, že mám 20 plienok, takže to mám na 10 vychádzok alebo 10 výletov, keby sa mi náhodou pocikal,” úprimne priznala herečka. Aby ušetrila na výdavkoch, často chodila nakupovať na burzu obnoseného šatstva. Keďže nemala takmer žiadne peniaze, v tom období jej dokázali urobiť veľkú radosť aj príbuzní, ktorí jej kupovali praktické darčeky. Možno aj preto, že si Zuzana musela prejsť naozaj peklom, sa dnes snaží myslieť neustále pozitívne. Je vďačná za to, čo má a snaží sa to odovzdávať aj druhým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:01