Anjelicu Huston vymenili za novodobú Morticiu. Pozrite sa, ktorá herečka ju stvárni.instagram/sugarforthepeel
StoryEditor

Rodina Addamsovcov kedysi a dnes: Neuveríte, ktorá herečka stvárni novodobú Morticiu

30.08.2022, 15:00
Celebrity

Rodina Addamsovcov je film, ktorý pozná snáď každý. Táto nezabudnuteľná čierna komédia je spolu s nami už viac než 30 rokov a tento rok bude opäť súčasťou mnohých rodinných televíznych večerov. Pozrite sa, ktorá herečka stvárni novodobú Morticiu po legendárnej Anjelice Huston.

Film o zvláštnej, morbídnej a šialenej rodine sa do kín dostal už v roku 1991 a dodnes je súčasťou rodinných televíznych večerov po celom svete. Rodina Addamsovcov nadobudla v priebehu rokov mnoho podôb, no každá z nich je jedinečná. Výnimkou nie je ani tento rok, kedy príbeh o nezabudnuteľnej rodinke opäť ožije, a to vďaka režisérovi Timovi Burtonovi, ktorí sa túto klasiku rozhodol urobiť po svojom. Namiesto filmu natočil seriál s názvom Wednesday, ktorý sa zameriava najmä na temnú dievčinu a členku klanu Addamsovcov. Fanúšikovia sa môžu tešiť najmä na množstvo záhad či vrážd, ktoré sužujú malé mesto. Podľa prvých záberov hororovej rodiny je jasné, že Wednesday v seriály stvárni Jenna Ortega, Gomeza si zahrá Luis Guzmán a Isaac Ordonez nešťastného Pugsleyho. Morticiu kedysi vo filme stvárnila legendárna Anjelica Huston a je veľmi ťažké si predstaviť na jej mieste niekoho iného. 

Kedysi jej muži túžili bozkávať ruky

Herečka Anjelica Huston mala šťastie, že sa narodila do rodiny režiséra, práve vďaka nemu sa totiž stala herečkou. Prvú rolu dostala už ako tínedžerka, istý čas pracovala ako modelka a svojím šarmom očarila dokonca aj slávneho Jacka Nicholsona, s ktorým tvorila pár 10 rokov. Sympatickú brunetku preslávilo najmä účinkovanie vo filme Rodina Addamsovcov, vďaka ktorému jej po premiére túžilo mnoho mužov bozkávať ruku tak, ako to robil jej filmový manžel Goméz. Anjelica má dnes už 71 rokov, no s krásnou Morticiou už bohužiaľ nemá veľa spoločného.

 

Čas nikoho nešetrí a herečka nie je výnimkou. Netají sa tím, že s pribúdajúcim vekom podľahla čaru rôznych vylepšení a zákrokov. Pri pohľade na jej aktuálne fotky by len málokto uveril, že práve ona stvárnila nádhernú Morticiu. V kariérnom živote sa jej aj tak naďalej darí. Na konte má viacero nominácii a cien, pracuje ako režisérka a v súčasnosti dabuje animované postavičky. Novodobá rodina Addamsovcov si vyžiadala viacero zmien. Či už v scenári alebo obsadení. Práve z tohto dôvodu si Anjelica vymenila rolu s herečkou Catherine Zeta-Jones, ktorá sa v seriál predstaví ako krásna Morticia.

 

Novodobá Morticia nesklamala

Herečka Catherine Zeta-Jones, znama najmä z filmu Zorro: Tajomná tvár alebo Sexy 40, stvárni v seriáli Wednesday novú svojráznu matku Morticiu Addams. Niet sa čomu čudovať, že herečke táto rola sadla ako uliata. Či už sú to tmavé vlasy, štíhla postava alebo temný výraz v kombinácii s výraznými čiernymi šatami a rúžom, Catherine táto postava nesmierne svedčí. Pri pohľade na čiernobiely rodinný portrét novodobej rodiny Addamsovcov sa naozaj máte na čo tešiť.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:22