Zuzana Vačková
StoryEditor

Ukážková postava aj po 50-tke. Zuzana Vačková prezradila, ako sa dostala do formy

22.01.2022, 14:30
Celebrity
Chudnutie je veľmi ťažký proces. Najdôležitejšie však je, aby ste ho brali ako zmenu, ktorou sa budete riadiť už do konca života. Zuzane Vačkovej sa podarilo schudnúť najmä vďaka strave, úsmevu či pozitívnej energii, a preto sa svoje skúsenosti snaží odovzdať aj svojim fanúšikom.

Zuzana Vačková sa okrem herectvu venuje aj zdravému životnému štýlu. Približne pred dvoma rokmi sa rozhodla, že si vyformuje postavu podľa svojich predstáv. Na sociálnych sieťach každodenne zdieľala svoj pokrok a teraz sa snaží svoje skúsenosti odovzdávať ďalej. „Viac zeleniny, menej tukov a cukru, pravidelná strava. Mne sa takýto štýl páči,“ napísala herečka, ktorá je pre svojich fanúšikov veľkou motiváciou. Pozitívna energia a jej nehynúci úsmev na tvári to len podčiarkuje.  Pozrite sa, ako sa jej podarilo schudnúť a zároveň nebyť hladná.  

Cieľom je dokončiť to, čo sme začali

Herečka si na začiatku s chudnutím nevedela dať rady, a preto vyhľadala odbornú pomoc, ktorá ju zaviedla na správnu cestu. Jesť zdravo. Zaujímavé, že som sa to musela učiť. A ešte stále sa učím. Tak aby som jedla pestro, ale aby som nepriberala. Viete, v istom veku zrazu začne váha nenápadne stúpať, a je oveľa ťažšie ju zastaviť ako v mladosti. Viem o čom hovorím,“ napísala Zuzana Vačková, ktorá priznala, že predtým držala niekoľko desiatok diét, schudla, no znovu naspäť pribrala. Na tejto dlhej ceste za pochopením prišla na to, kde robila dlhé roky chyby. V súčasnosti sa snaží ísť na všetko pomaly, čím si dokáže zaručiť to, že jej zmena životného štýlu vydrží už do konca života. 

Stáva sa, že sa jej občas nedarí, ale ide do toho naplno a už sa nechce vzdať. „Dostať sa do cieľa. Dokončiť to, čo sme začali. Niektoré veci mi idú ľahko, niektoré ťažko. S niektorými mi môže pomôcť niekto blízky, niektoré musím zvládnuť sama. Ale ten pocit, keď viem, že som to zvládla, ten stojí za to,“ napísala herečka, ktorá sa na sociálnych sieťach okrem príspevkov o chudnutí snaží rozdávať pozitívnu energiu. Neustále zdieľa fotografie, na ktorých sa usmieva od ucha k uchu a aj na to má svoj recept „aktívne začať deň. To je môj recept na dobrú náladu. Hneď ráno som spokojná, lebo viem že som pre seba niečo urobila. Pochválim sa, a deň sa môže začať.“ Aj keď si musela mnohé vytrpieť a každodenne sa prekonávať, jej výsledky stoja za to. Tým, že sa táto zmena páči aj jej osobne, rozhodla sa, že sa so svojou cestou podelí aj s fanúšikmi, ktorí môžu chudnúť a zdravo sa stravovať spolu s ňou.  

Druhým odovzdáva svoje skúsenosti

Internet je síce plný receptov a diét, ale najlepšie sa chudne spoločne s niekým. Zuzana Vačková sa preto snaží svojím fanúšikom odovzdávať čo najviac. Či už sú to tipy na chutné recepty alebo niekoľkodňové výzvy, ktoré sa ľuďom neskutočne páčia. Spätná väzba je veľká a herečka je za to naozaj vďačná. „Teším sa, že ste mnohí schudli, ale oveľa väčšiu radosť mám z toho, že mnohí ste začali jesť vďaka mojím jedálničkám a receptom zdravšie,“ napísala Zuzana k fotografii, na ktorej sa fanúšikom prihovára po poslednom dni výzvy do plaviek. Pre ľudí je naozajstnou motiváciou, o čom svedčia aj komentáre pod príspevkami, ako napríklad „ďakujem za úžasnú inšpiráciu,“ alebo „ďakujem za inšpiratívny jedálniček, vďaka ktorému chudnem, ale aj sa najem. Dúfam, že budete pridávať recepty i naďalej.“ Herečka sa naozaj nemá za čo hanbiť, práve naopak,môže byť hrdá na to, čo dokázali fanúšikovia vďaka jej ucelenému pohľadu, že chudnutie a zdravá strava by ma byť už na celý život. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 04:41