Angelina Jolie a Brad Pitt mali poriadne drsný vzťah.dreamstime
StoryEditor

Zvrátené pozadie vzťahu Angeliny Jolie a Brad Pitta: Modriny na tele, bitky a hádky

31.08.2022, 12:00
Celebrity

Angelina Jolie a Brad Pitt patrili medzi najsledovanejšie páry Hollywoodu. Aj keď ich manželstvu mnohí fandili, ich láska vydržala len päť rokov. Ani rozvod neprebehol v pokojnej atmosfére a aj po rokoch medzi nimi stále vládne napätie. Nedávno dokonca vyšli na povrch informácie o ich drsnom fyzickom incidente z roku 2016.

Síce patrili Angelina Jolie a Brad Pitt k najobľúbenejším a najzamilovanejším párom šoubiznisu, za ich naoko dokonalým vzťahom sa v skutočnosti skrývala veľká faloš a lži, ktoré sa na povrch dostali postupne po ich odlúčení. Po rozvode, ktorí neprebehol v pokojnej atmosfére, sa bývalí partneri stihli súdiť už niekoľkokrát. Aj po rokoch sa totiž do ich vzťahu stále vracajú hádky a dôvody na to, aby mohol jeden druhého očierňovať. Ich najdlhšie súdne konanie sa týkalo starostlivosti o deti, kedy Angelina prvýkrát spomenula Bradove agresívne správanie. Nedávno sa herečka rozhodla vrátiť k obvineniu za zneužívanie detí a hrozivému incidentu z roku 2016, ktoré FBI v tom čase zmietla pod koberec. Najavo tak vyšli dlho utajované informácie.

 

Brad sa v lietadle zmenil na nepoznanie

V septembri 2016 bol Brad obvinený zo zneužívania detí po údajnom incidente počas letu rodinným súkromným lietadlom. Keďže k škandálu došlo na medzinárodnom lete, vyšetrovanie prebrala FBI. O dva mesiace neskôr bol napokon herec zbavený obvinení a FBI incident zmietla pod koberec. Kvôli nespravodlivosti sa Angelina rozhodla znovu otvoriť tento prípad a na povrch sa tak dostali dlho utajované informácie. Podľa dokumentov a správy FBI sa bývalí manželia spolu s deti presúvali lietadlom z Francúzska do Los Angeles. Po vzlietnutí však medzi nimi došlo k drsnej hádke, ktorá vyústila až do fyzického napadnutia. Keďže Angelina a Brad sa vždy prezentovali ako zamilovaný párik, pre mnohých fanúšikov sú tieto informácie dodnes nepochopiteľné.

 

V dokumentoch sa takisto uvádza, že hádka nastala najmä kvôli tomu, že herec mal agresívne reči. Napokon mal údajne svoju manželku chytiť, zatriasť a sotiť ňou do steny lietadla. Všetkým naokolo nadával a nedokázal kontrolovať svoje emócie, vďaka čomu udrel do steny, poškodil ju, rozlial červené víno a herečku sa pokúsil poliať pivom. Dokonca sa hovorí, že hádka bola taká intenzívna, že do nej musel zakročiť aj ich najstarší syn Maddox, aby ubránil svoju matku.

V obrane zaútočila na manžela aj Angelina

Bradova agresia bola vraj ovplyvnená alkoholom a drogami, ktoré konzumoval krátko pred odletom. Podľa Angeliny sa v lietadle zmenil na monštrum, ktoré nikto nespoznával. Keďže sa veľmi bála, že by mohol niektorému z ich detí ublížiť, rozbehla sa za ním a rukami ho začala škrtiť. Ich cesta do Los Angeles tak nebola prechádzka ružovou záhradou, ale peklom, kvôli ktorému sa Angelina po návrate domov rozhodla podať trestné oznámenie. Keďže bolo vyšetrovanie napokon uzavreté a herečka sa nevedela zmieriť s nespravodlivosťou, nebojí sa dnes znovu otvoriť staré dokumenty a odhaliť svetu pravdu. Keďže sa ani jeden z hercov k zverejneniu detailov nevyjadrili, vo vzduchu zostáva visieť otázka, čo všetko sa ešte skrýva za manželstvom tohto naoko dokonalého páru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:01