Diana Mórová radí ženám, ako mať dokonalú postavu aj po päťdesiatke.instagram/didi_morova_neoficialni
StoryEditor

Tajomstvo štíhlej a vypracovanej figúry Diany Mórovej? Jogurt, ovocie a kávička na raňajky

11.07.2022, 18:00
Celebrity

Herečka Diana Mórová má už síce po päťdesiatke, no pri pohľade na ňu by jej taký vek tipoval len málokto. Nie je to však len o dobrých génoch, ale aj o pevnej vôli a zdravom životnom štýle. Túžite po štíhlej a vypracovanej figúre? Vyformujte si postavu do plaviek spolu s Dianou Mórovou.

Diana Mórová nemusí pred letom držať nezmyselné diéty a zažívať nepríjemný jojo efekt, štíhlu líniu sa totiž snaží udržiavať neustále. Aj napriek svojmu veku sa preto môže pýšiť krivkami, o ktorých sníva veľké množstvo žien. Nejde však len o skvelé gény, ale aj o jej každodennú snahu a pevnú vôľu. Pozrite sa, čo sa skrýva za herečkinou dokonalou figúrou.

Hýbať sa čo najviac

Herečka má dva roky po päťdesiatke, no stále vyzerá skvelo. Okrem pôvabu a žiarivého úsmevu sa môže pýšiť aj dokonalou postavu. Diana tvrdí, že udržať sa fit nie je až tak jednoduché, najmä kvôli zhonu, ktorý zažíva v práci. "Aktívne chodím, nepravidelne do fitka. Keď mi vyjde, tak raz-dvakrát. Niektoré predstavenia však mám ako fitko, tak vtedy nemusím ísť. Ale keď už trocha zasvieti slniečko, chodím aj behávať alebo si dám rýchlu chôdzu," prezradila herečka. Okrem toho je Diana veľkou obľúbenkyňou jógy, cvikov s vlastnou váhou tela a neštíti sa ani kardio tréningom. Samozrejme, aj oddych od cvičenia je veľmi dôležitý. Ten by ste si mali dopriať raz za týždeň alebo podľa toho, akú náročnú prácu počas týždňa vykonávate. Herečka si však stojí za tým, že by ste sa mali snažiť čo najviac hýbať, a to platí predovšetkým pre tých, ktorí nedokážu len tak odolať nezdravému jedlu. "Všetko je to v strave. Keď cvičíte, naberáte svaly, no keď chcete schudnúť, musíte odbúrať aj vnútorný tuk, a to stravou,“ povedala Diana. Okrem cvičenia by mal byť teda vašou prioritou jeden aj správny jedálniček. Pozrite sa, z čoho sa skladá herečkine denné menu.

Premýšľa, čo si vloží do úst

Tajomstvo jej štíhlej postavy nesúvisí len s neustálym pohybom a pravidelným cvičením, ale aj so stravou, bez nej by to jednoducho nešlo. Ženám, ktoré túžia byť spokojné so svojím telom, preto prezradila, ako by malo vyzerať ich denné menu. „Jogurt, ovocie, kávička, voda... Moje raňajky sú väčšinou takéto. Na obed si väčšinou robím dobrý zeleninový šalátik s mäsom. Väčšinou s kuracím, ale môže byť aj šalát bez mäsa,“ hovorí Diana, ktorá dodáva, že vždy premýšľa o tom, čo vloží do úst, aby neurobila chybu. A čo večera? „Aj vtedy si dávam na tanier zeleninové šaláty, no riadim sa tým, že čím ľahšia je večera, tým lepšie sa zaspáva,“ povedala herečka. Diana však tvrdí, že každý musí vedieť, čo je preňho dobré a čo nie. Musíte si nájsť systém a prísť na to, čo vyhovuje vášmu telu a vašim chutiam.

Každý sme predsa len človek, a preto sa ani herečka veľmi neobmedzuje. Zje v podstate všetko, no zvýšený pozor si dáva najmä na laktózu a dobre jej nerobia ani ťažké vyprážané jedlá. V konečnom dôsledku sa Diana riadi jednoduchými pravidlami: „Nejesť sladké, nejesť po 6. - 7. hodine. Vyhýbať sa alkoholu, tam je tiež cukor. Vyhýbať sa múke, chlebu. Keď si dáte mäsko, tak len so zeleninou.“ Aj keď je herečka živým dôkazom toho, že vek je len číslo, tvrdí, že aj korpulentnejšie dámy, ktoré majú pevné telo, môžu byť krásne. „Veď predsa, nemôžeme byť všetky chudé,“ odkazuje Diana.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 13:43