Kate Middleton vás naučí, ako nosiť rôzne druhy topánok.instagram/_kate_middleton_royal
StoryEditor

Túžite vyzerať neodolateľne? Robte to ako Kate Middleton, jej tajomstvo je v topánkach

03.07.2022, 12:00
Celebrity

Kate Middleton je známa svojim veľkým zmyslom pre módu. Síce nosí konzervatívnejšie kúsky, no vždy vyzerá žensky a vkusne. Práve z tohto dôvodu väčšinou venujete pozornosť len jej oblečeniu, ale k dokonalosti jej často pomáhajú aj topánky. Vojvodkyňa vás naučí, ako vyzerať neodolateľne v každom type obuvi.

Kate Middleton nenosí len elegantné šaty a kostýmy, ktoré dodržiavajú kráľovský protokol. Nebojí sa ošatiť do ležérneho oblečenia alebo používať farby, ktorými dáva najavo radosť z obliekania. Všimli ste si však niekedy aj jej topánky? Neuveríte, no k jej dokonalému vzhľadu častokrát pomáha práve tento kúsok, a to v najrôznejších typoch. Pozrite sa, ako môžete podľa Kate nosiť rôzne druhy topánok, no stále vyzerať neodolateľne.

Pohodlnosť nadovšetko

Keďže je Vojvodkyňa zaneprázdnenou matkou troch detí v súkromí siaha po jednoduchých bielych teniskách, ktoré by mali byť súčasťou základnej výbavy každej ženy. Aj keď ju na verejnosti často uvidíte len v elegantných šatách a vysokých podpätkoch, zvykne nosiť aj ležérne oblečenie, ku ktorému dopĺňa športové modely tenisiek cenovo dostupnej značky. Väčšinou ich kombinuje s rozšírenými nohavicami s vysokým pásom, sakom alebo blúzkou a vhodnými doplnkami, ako napríklad elegantným a nenápadným náhrdelníkom či hodinkami.

Tajomstvo jej dokonalosti

Samozrejme, ako každá žena aj Kate sa chce cítiť žensky, charizmaticky a sebavedomo. V tom je pomáhajú predovšetkým 10-centimetrové podpätky, ktoré ju v každej príležitosti dokážu premeniť na bohyňu. Keďže vojvodkyňa nosí podpätky veľmi často, na ich výšku si už zvykla, a preto môže absolvovať aj náročný program bez toho, aby sa musela prezúvať do nižších. Určite ste si všimli, že Kate je dosť vysoká a keď si k tomu ešte obuje lodičky, väčšinou patrí medzi najdominantnejšie osoby v miestnosti. Pozornosť však láka aj vhodne zvolenými kúskami. Lodičky zvykne kombinovať s kostýmom, dlhými šaty s opaskom alebo priliehavými čipkovanými a kvetinkovými šatami.

Telové lodičky ako základ

Zaujímavým kúskom šatníku Kate Middleton sú nepochybne telové lodičky, ktoré nosí naozaj veľmi často. Tie jej pomáhajú opticky klamať a pôsobiť tak vyššie a najmä štíhlejšie. Nadčasové a klasické lodičky kombinuje s čímkoľvek. Či už sú to pastelové, zemité alebo farby kráľovskej modrej. Väčšinou ich dopĺňa mini kabelkou a elegantnými alebo ležérnymi šatami, ktoré jej dokonalý vzhľad ešte podtrhnú.

17 ročné čižmy

Každá žena má v šatníku obľúbené topánky, ktoré nechce vyhodiť. Aj Kate Middleton ma jedny také, nosí ich už 17 rokov. Z času na čas ich prevetrá na verejnosti a čuduj sa svetu, aj napriek takému úctyhodnému veku vyzerajú stále dobre. Hovoríme o kožených kovbojských čižmách, v ktorých prešla už kilometre, ale sú natoľko pohodlné, že na nich doteraz nezanevrela. Kombinovať ich zvykne so sukňou v olivovej farbe, širokým opaskom, blúzkou a dlhým sakom. Vidieť ju však môžete aj v pohodlnejších outfitoch, ako napríklad džínsoch, kovbojskom klobúku a koženej bunde.

Topánky na leto

Keďže je leto už v plnom prúde, je potrebné vymeniť čižmy a tenisky za vkusné a štýlové topánky, v ktorých vám nebude horúco, no pritom sa budete cítiť pohodlne. Vojvodkyňa zbožňuje nosiť letné šaty a akonáhle dôjde na výber topánok, volí espadrilky na platforme. Vynikajúce na nich je, že sa hodia k formálnym, ale aj neformálnym outfitom. Kate ich zvykne kombinovať so šatami v rôznych odtieňoch od žltej až po svetlo zelenú. Nemôže však chýbať ani elegantný klobúk či dlhá šatka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:18