Seriálová Carrie Bradshow mala na mužov viac šťastie v súkromnom živote. S hercom Matthewom Broderickom sú oficiálne svoji už 22 rokov a majú tri krásne deti.shutterstock
StoryEditor

Najlepšie priateľky len na obrazovke? Herečka zo Sex v meste je v skutočnosti vraj inou, ako sa zdá

05.09.2021, 11:00
Celebrity
Seriál Sex v meste pomaly prichádza naspäť na obrazovky. A na povrch vyplávali informácie, ktoré doteraz nikto netušil!

Legendárny seriál Sex v meste pozná skutočne každá žena. Príbeh o štyroch najlepších priateľkách, ktoré si v ruchu veľkomesta pomáhali v rôznych situáciách a prechádzali si všemožnými momentami spoločnými silami. Vtipný, miestami smutný a dramatický seriál sa ale nezdá takým, akým bol. Niektorá z herečiek totižto vôbec nebola takou, akou sa na obrazovke zdala. A to je dôvod, prečo sa na obrazovke už viac neobjaví!

Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte stvárňovali to, po čom túžila každá žena. Boli úspešné, vždy perfektne oblečené, mali peniaze a hlavne, mali jedna druhú. Žili v miliónovom meste a mnoho mužov by za ne doslova zabíjalo. Nech to však vyzeralo na plátne akokoľvek, pravdou je, že herečka Kim Catrall, ktorá stvárňovala Samanthu a herečka Sarah Jessica Parker, ktorá stvárňovala ikonickú Carrie Bradshaw, sa nevedeli zniesť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 06:22