Seriálová Carrie Bradshow mala na mužov viac šťastie v súkromnom živote. S hercom Matthewom Broderickom sú oficiálne svoji už 22 rokov a majú tri krásne deti.shutterstock
StoryEditor

Najlepšie priateľky len na obrazovke? Herečka zo Sex v meste je v skutočnosti vraj inou, ako sa zdá

05.09.2021, 11:00
Celebrity
Seriál Sex v meste pomaly prichádza naspäť na obrazovky. A na povrch vyplávali informácie, ktoré doteraz nikto netušil!

Nezhoda medzi nimi panovala už od začiatku, mnohí si mysleli, že sa to časom a postupom natáčania upraví a herečky si k sebe nájdu cestu, no opak bol pravdou. Konflikt medzi nimi bol vážny a nevedeli sa mimo seriálu na seba ani len pozrieť. “Sme najlepšie priateľky? Určite nie. Sme profesionálne herečky. Máme svoje vlastné životy,” prezradila Kim Catrall denníku The Thelegraph. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

Sex v meste mal mimo seriálu aj dva samostatné filmy a onedlho sa dočkáme tretieho pokračovania, v ktorom sa, seriálová známa Samantha, Kim Catrall, nezúčastní. Podľa jej slov je herecká kolegyňa Sarah Jessica Parker neznesiteľná a nevedela by s ňou natáčať nič. Podľa slov viacerých členov tímu na natáčaní seriálu bola Kim Catrall od začiatku človekom, s ktorým sa jednoducho nikto nebavil. Ako to bude vyzerať bez jednej z hlavných predstaviteliek?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 05:21