profimedia
StoryEditor

Vymyslela si domáce násilie kvôli sláve? Vzťah s mladou herečkou zničil Johnnymu Deppovi kariéru

26.08.2021, 13:00
Celebrity
Patril k najobľúbenejším hercom sveta a azda neexistovala žena, ktorej by sa nepáčil. To sa však zmenilo ako mávnutím čarovného prútika.

Život niekdajšieho sexsymbola Johnnyho Deppa bol už od jeho útleho detstva hektický. Okrem toho, že sa jeho rodičia rozviedli, totiž upadol do psychických problémov, kvôli ktorým sa dostal aj k drogám. Už ako tínedžera ho lákal netradičný život umelca, no ešte predtým, než bol objavený ako herec, skúšal kariéru v kapele. Tá bola síce úspešná a mala nepochybne potenciál, no ešte predtým, než vydala prvú platňu, sa rozpadla. V tom čase ho jeho prvá manželka zoznámila s Nicolasom Cageom, ktorý v ňom videl potenciál a dohodil mu svojho agenta. 

Johnny sa objavil vo filme Nočná mora z Elm Street, následne prišla ponuka do seriálu 21 Jump Street, vďaka ktorej sa stal tínedžerským idolom. Jeho šarm a nepochybne aj talent si postupne začali všímať viacerí producenti a herec tak zahviezdil hneď v niekoľkých megaúspešných snímkach ako Nožnicovoruký Edward, Ospalá diera či Piráti z Karibiku. 

Napriek jeho úspešnej kariére to s jeho súkromným životom bolo trochu hektickejšie. Malé, ale aj väčšie výtržnosti sa objavovali v živote herca na pravidelnej báze. Pokoj našiel až pri Vanesse Paradise, s ktorou splodil dve deti - dcéru Lily-Rose a syna Johna Jacka. Ich vzťah však nikdy neskončil manželstvom a po dlhých 14-tich rokoch oznámili rozchod. Dôvodom bola Johnnyho nová známosť, príťažlivá herečka Amber Heard. Tá bola od neho o 23 rokov mladšia. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:55