twitter.com/people
StoryEditor

Zamilovaný príbeh, ktorý skončil KATASTROFOU: Ako sa spoznala Angelina Jolie s Bradom Pittom?

29.08.2021, 15:00
Celebrity
Kedysi jeden z najobľúbenejších párov, Angelina Jolie a Brad Pitt. Dnes je ich vzťah už dávno stroskotaný a plný nenávisti.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa zoznámili v roku 2004 na natáčaní filmu Mr. & Mrs. Smith. Aj keď bol vtedy Brad ženatý s druhou herečkou, s Jennifer Aniston, do Angeliny sa vraj ihneď zamiloval. Pre fanúšikov "Brennifer" to bola veľká rana, pretože Jennifer a Brad patrili k miláčikom Hollywoodu. Angelina neskôr priznala, že to pre ňu bola láska na prvý pohľad, na pľaci to medzi nimi neskutočne iskrilo. Iba o pár mesiacov neskôr sa Brad s Jennifer rozviedol a s Angelinou už tvoril pár. V roku 2006 pár uviedol, že spolu čakajú prvé dieťa, dcéru Shiloh. Spoločne mali už dve adoptované deti, syna Maddoxa a dcéru Zaharu. V roku 2007 si adoptovali ďalšie dieťa, Pax z Vietnamu a v roku 2008 porodila Viviene a Knox. V roku 2014 sa konečne zosobášili, stalo sa tak vo Francúzsku.

twitter.com/people

​Začiatkom roka 2016 oznámili rozvod. Nikto to nečakal, bolo to rýchle a stručné. 

​Tento rok Angelina pred súdom vypovedala, že má dôkaz o tom, že bol Brad voči nej a ich deťom násilný. To bol údajne dôvod rozvodu, uviedol zdroj pre magazín Us Weekly. “Keď v roku 2016 oznámili rozvod, Angelina vzniesla oznámenia, že bol Brad násilný. Stalo sa tak prvýkrát cestou do Ameriky v lietadle”, potvrdil spomínaný zdroj. Dokonca aj ich syn Maddox vypovedal proti svojmu otcovi. “Maddox taktiež vypovedal pred súdom a nebolo to vôbec lichotivé. Bradovi tým poriadne zavaril a doteraz sa rieši zverenie detí do starostlivosti. Pravdepodobne sa to bude riešiť ešte veľmi dlho”, povedal právny zástupca. Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta patrí k tým najdlhším, trvá od roku 2016 doteraz. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:11