Tieto znamenia majú problémy so spánkom.dreamstime
StoryEditor

Budia sa, trápia ich zlé sny a nevedia vypnúť: Tieto znamenia majú veľký problém so spánkom

17.02.2024, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí ľudia spia ako bábätká, existujú aj takí, ktorí sa zo spánku budia, trápia ich zlé sny a nevedia vypnúť myšlienkové pochody. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré zvyknú mať veľké problémy so spánkom. Pozrite sa, či k nim patríte aj vy.

Kvalitný a dostatočný spánok je dôležitý pre vaše telo a každodenný život. Nielenže podporuje dobrú náladu, dodáva vám energiu, ale zlepšuje sústredenosť, koncentráciu a kreativitu. Ak však je váš spánok nedostatočný a trpíte neustálou únavou, môže za to vo veľkom odzrkadliť nielen na vašej psychike, ale aj celkovom zdravotnom stave. Práve tento problém majú nižšie spomínané znamenia zverokruhu. Patríte medzi ne aj vy?

Baran

Ľudia narodení v znamení Baran sú energickí, cieľavedomí a vášniví. Keďže nevedia obsedieť na jednom mieste a musia stále niečo robiť, zvyknú mávať problémy so spánkom. Napokon sú často vyčerpaní, unavení a bez nálady. Mali by si teda uvedomiť, že za jeden deň nie je možné stihnúť všetko, čo chcú.

Blíženci

Blíženci si myslia, že spánok je strata času. Ak by totiž spali tak, ako ostatní, nestihli by zrealizovať všetky svoje kreatívne nápady. Práve z tohto dôvodu si tak namiesto postele vyberú dobrú knihu, seriál, tréning v posilňovni alebo vyrábanie poličky do obývačky. Keď sa napokon aj rozhodnúť spať, ich hlava je plná myšlienok, ktoré im nedovoľujú zavrieť oči.

Rak

Raci by aj chceli spať, no nejde to. Dôvodom sú ich nekončiace myšlienkové pochody, ktoré im bránia v tom, aby sa kvalitne a dostatočne vyspali. Nielenže vo svojej hlave neustále niečo plánujú a organizujú, ale po ľahnutí do postele sa v ich myšlienkach začnú objavovať všetky strachy, bolesti a úzkosti.

Váhy

Aj ľudia narodení v znamení Váhy zvyknú mať veľký problém so spánkom. Keďže sú citliví, empatickú a milujúci, často na seba berú bôle druhých. Takýmto spôsobom tak neustále rozmýšľajú nad tým, ako im pomôcť, poradiť a podporiť. Neuvedomujú si však, že ich ochranárska a starostlivá povaha ich okráda o spánok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:54