Tieto znamenia sú najlakomejšie.dreamstime
StoryEditor

Nepodelia sa s ničím a neradi sa prispôsobujú: Toto sú najlakomejšie znamenia zverokruhu

09.02.2024, 17:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí ľudia sa snažia druhým so všetkým pomôcť a dávať aj z posledného, čo majú, existujú aj takí, ktorí sa neradi delia a prispôsobujú. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré sú považované za najlakomejšie. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate ja vy alebo niekto z vášho okolia.

Niektoré znamenia zverokruhu by sa pre druhých rozdali, no sú aj také, ktoré nedoprajú druhým nič. Neznamená to však, že sú zlé, jednoducho to majú v povahe. Tak či onak, je dobré vedieť, čo môžete alebo naopak nemôžete očakávať od ľudí vo svojom okolí. Pozrite sa, ktoré znamenia sú najlakomejšie.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú energickí a veľmi rýchli. Práve vďaka týmto vlastnostiam musia mať všetko, čo si zaumienia a najlepšie by pre nich bolo, ak by to bolo zadarmo. Rovnako tak sa neradi prispôsobujú a uprednostňujú svoje potreby pred potrebami iných. Našťastie, občas dokážu poľaviť zo svojej lakomosti, ale musí sa im to naozaj oplatiť.   

Kozorožec

Kozorožci sa neradi delia. To, čo patrí im, nemôže patriť nikomu a je úplne jedno, či sa jedná o hmotné alebo nehmotné veci. Len málokedy ich zaujímajú názory druhých, ktorých dosť často kritizujú. Neuvedomujú si však, že raz za im to vráti.

Strelec

Aj ľudia narodení v znamení Strelca patria k lakomcom zverokruhu. Keďže sú nedôverčiví, takmer nikdy nikomu nič nedávajú. Rovnako tak neznášajú, ak si chce niekto požičať ich veci alebo sa ich len dotknúť. Jednoducho, ich lakomosť je silná a nemyslíme si, že sa to niekedy zmení.  

Vodnár

Vodnári sú nevyspytateľní, sebeckí a tvrdohlaví. Rovnako tak zvyknú bývať aj lakomí. Síce dokážu dary prijímať, no nevedia ich dávať, takže od nich nečakajte, že vám niekedy niečo požičajú alebo dajú zadarmo. Okrem toho sa neradi prispôsobujú a v medziľudských vzťahoch to tak zvyknú mať veľmi náročné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:10