Tieto znamenia nevedia flirtovať.dreamstime
StoryEditor

Sú váhavé a neustále sa podceňujú: Tieto znamenia zverokruhu nevedia flirtovať

14.02.2024, 19:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niektorí berú flirt ako skvelú možnosť ukázať tomu druhému, že sa im páči a majú oň záujem, existujú aj takí, ktorí flirtovať nevedia, nechcú alebo to nepotrebujú. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré sú váhavé, neustále sa podceňujú a flirtovanie pre nich nie je dôležité. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Vďaka flirtovaniu môžete vedieť, že sa tomu druhému páčite a má o vás záujem. Môže sa však stať aj to, že sa niekomu páčite, no on vám to nedá najavo flirtom, pretože flirtovať nevie, nechce a nebaví ho to. Aby ste sa vedeli pripraviť dopredu, pripravili sme si pre vás zoznam znamení zverokruhu, u ktorých sa flirtu nikdy nedočkáte. 

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci sú komunikatívni, zvedaví a zábavní. Keďže nevedia hovoriť o svojich pocitoch a nedokážu sa sústrediť na jednu vec, flirtovanie je pre nich veľmi namáhavé. Práve z tohto dôvodu si svoju polovičku získavajú žartami a smiechom. Nečakajte preto od nich nejaké romantické gestá či príťažlivé ponuky. 

Vodnár

Vodnári sú nezávislí, dobrodružní a cieľavedomí. Rovnako tak však bývajú chladní a city prejavujú len málokedy. Flirtovanie im nič nehovorí a ak ich aj náhodou pristihnete flirtovať, je to len náhoda. Ak chcú niekoho zaujať, skôr tomu nechávajú voľný priebeh a na nič netlačia, aby svoju budúcu polovičku zbytočne nevystrašili. 

Ryby

Ľudia narodení v znamení Ryby sú emocionálni, skromní a citliví. Keďže často podceňujú svoje schopnosti, boja sa flirtovať. Rovnako tak je to zapríčinené aj tým, že veľa snívajú a nedokážu sa zmieriť s realitou. Takýmto spôsobom o láske len snívajú a na flirtovanie zabúdajú. 

Váhy

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Váhy, sú síce šarmantní, ale aj nerozhodní a váhaví. Okrem toho často nevedia komunikovať s opačným pohlavím, a tak s ním nie sú schopní flirtovať. Ak by ste ich náhodou aj pristihli pri flirtovaní, robia to skôr len preto, že vás chcú zmanipulovať a niečo z toho v konečnom dôsledku aj dostať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:19