Toto si pre vás hviezdy pripravili na nasledujúce dni.archív
StoryEditor

Lev zatúži po zmene v sexuálnej oblasti, Panna pocíti stagnáciu: Toto vás podľa astrológie čaká najbližšie dni

12.02.2024, 12:00
ASTRO

Astrológia si pre vás na týždeň od 12. do 18. februára pripravila niekoľko zaujímavých vecí. Ak túžite vedieť, čo vás čaká najbližšie dni, rozhodne čítajte ďalej.

Baran

Najbližšie dni sa budete cítiť príjemne, a to najmä po psychickej stránke. Pozor si však budete musieť dať na neprajníkov, ktorí vám závidia pozitívnu energiu. Radšej si preto zoberte pár dní voľna a venujte sa najbližším. Čo sa týka vzťahov, opäť pocítite k partnerovi lásku, a to najmä vďaka tomu, že sa konečne úprimne porozprávate a priznáte svoje chyby. 

Býk

Tento týždeň bude náročný. Okrem toho, že urobíte niekoľko zlých rozhodnutí, po finančnej stránke na tom nebudete veľmi dobre. Kvôli týmto neríjemným situáciám tak budete o čosi nervóznejšie ako inokedy a neminie vás ani stres či úzkosť. Skúste si preto cez víkend doprať čas len pre seba a porozmýšľajte nad tým, čo môžete zmeniť, aby ste sa mali lepšie. 

Blíženci

Konečne sa sny stanú skutočnosťou. Keďže budete najbližšie dni o čosi viac odhodlanejšie, sebavedomejšie a nebojácnejšie než inokedy, podarí sa vám splniť to, čo ste si zaumienili už veľmi dávno. Nepoľavte však z vášho snaženia a naďalej usilovne pracujte na splnení ďalších snov. Vo vzťahoch si dajte pozor na úprimnosť, ktorá vo vašom zväzku niekedy chýba. 

Rak

Urobili ste všetko, čo bolo vo vašich silách, a preto máte najbližšie dni možnosť, konečne si oddýchnuť. Nebojte si preto vziať pár dní voľna a vyjdite niekam na výlet či predĺžený víkend. Zoberte so sebou aj svojich milovaných, ktorých ste posledné obdobie zanedbávali. Viac ich počúvajte, komunikujte s nimi a vyhnite sa negatívnym emóciám či konfliktom

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:51