Tieto znamenia majú sarkazmus v krvi.dreamstime
StoryEditor

Ich poznámky sú hryzavé a zraňujúce: Toto sú najsarkastickejšie znamenia zverokruhu

27.09.2023, 09:00
ASTRO

Zatiaľ, čo niekto vás môžu svojimi štipľavými poznámkami rozosmiať, existujú aj takí ľudia, ktorí vás nimi môžu zraniť. Reč je o štyroch znameniach zverokruhu, ktoré sa radia k tým najsarkastickejším. Pozrite sa, či sa medzi nimi náhodou nenachádzate aj vy.

Keď je niekto vtipný, môžete sa pri ňom schuti zasmiať, no ak je niekto sarkastický, rozhodne to nie je nič príjemné. Nielenže sú takéto poznámky pohŕdavé, ale aj hryzavé a zraňujúce. Ak by ste chceli vedieť, pri kom si dať na sarkazmus veľmi pozor, pripravili sme si pre vás zoznam znamení zverokruhu, ktoré sa radia k tým najsarkastickejším. Nepatríte k nim náhodou aj vy?

Kozorožec

Jedným z najsarkastickejších znamení zverokruhu je nepochybne Kozorožec. Ľudia, ktorí sa v ňom narodili, sa vždy snažia dosiahnuť to, po čom túžia. Keďže im veľmi záleží na svojej kariére, často druhým ukazujú vďaka sarkazmu, že sú úspešnejší než oni. Nielenže radi upozorňujú na vaše chyby, ale nevadí im ani to, že by vás mali zraniť.  

Vodnár

Vodnári milujú humor, no často sú ich vtipy bezcitné, a preto málokedy viete, či si naozaj robia srandu, alebo to myslia vážne. Ich sarkazmus je jednoducho dokonalý. Nielenže vypovedá o ich komediálnej sile, ale zodpovedá aj ich extravagantnosti. Neboja sa totiž postaviť pred dav ľudí a zdieľať s nimi svoje netradičné názory a zvláštne správanie. Na jednej strane vás ich slová môžu rozosmiať, no na druhej raniť. Robia to však len preto, aby ventilovali svoje podráždenie.

Panna

Keďže sú ľudia narodení v znamení veľkí perfekcionisti, bývajú vo svojom okolí vďaka znalostiam a schopnostiam najchytrejší, najinteligentnejší a najšikovnejší. Bohužiaľ, to ich však často robí sarkastickými. S radosťou vás totiž zrania svojimi poznámkami len preto, aby ste vedeli, na akej pozícii sa pri nich nachádzate. Dajte si na nich pozor,  vedia by´t naozaj nevyspytateľní. 

Strelec

Pre Strelcov je prirodzený humor, narážky, preháňanie, podceňovanie, ale aj sarkazmus. Vždy majú nejaký vtip v rukáve len preto, aby niekoho rozosmiali. Na druhej strane sú však známe svojim nedostatkom asertivity. Môže za to aj fakt, že humor sa snažia vniesť aj do náročných a ťažkých situácii, a tak zvyknú udierať aj na zlú stranu. Ich komentáre tak môžu byť vtipné, no napríklad na pohreb vysoko nevhodné.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 18:38