Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu musia mať vždy posledné slovo.unsplash
StoryEditor

Sú dominantné a priebojné: Tieto znamenia zverokruhu musia mať vždy posledné slovo

16.09.2023, 17:00
ASTRO

Hviezdy dali každej z vás do vienka nejakú vlastnosť, ktorá spomedzi všetkých vyčnieva najviac. Zatiaľ, čo niektoré z vás sú tiché, citlivé či hádavé, existujú aj také, ktoré sú najmä vo vzťahoch príliš dominantné a priebojné. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu musia mať vždy posledné slovo.

Necháte sa vo vzťahu viesť partnerom alebo naopak túžite mať vždy posledné slovo? Ak sa radíte k tej druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z nižšie spomínaných znamení zverokruhu. Tie sú totiž dominantné, priebojné, energické a vášnivé. Nielenže chcú mať vo vzťahu navrch, ale urobia všetko pre to, aby dosiahli, po čom túžia.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana veľmi dobre vedia, čo v živote chcú. Práve z tohto dôvodu sa neboja povedať partnerovi svoj názor a očakávajú od neho, že bude s nimi súhlasiť. Vo vzťahu sú tak veľmi dominantné, musia mať všetko pod kontrolou a nerobí im problém dostať sa do konfliktu, ak je to naozaj potrebné.

Lev

Levice sú neoblomné, cieľavedomé, energické a spoločenské. Zároveň však bývajú veľmi náročnými partnerkami. Okrem toho, že túžia po neustálej pozornosti, zvyknú svojho partnera manipulovať a hrať sa s ním. Keď si niečo zaumienia, idú si za tým hlava-nehlava.

Škorpión

Síce sú ženy narodené v znamení Škorpióna starostlivé, milujúce a odhodlané, rovnako tak zvyknú byť tvrdohlavé a panovačné. Často myslia hlavne na seba, nevedia odpúšťať, neboja sa konfliktov a musia mať vždy posledné slovo. Za všetky tieto vlastnosti môže ich vášnivá povaha, ktorá ich robí záhadnými a nevyspytateľnými.

Strelec

Ženy narodené v znamení Strelca sú dobrodružné, cieľavedomé a živé. Rovnako tak ich však charakterizuje aj útočnosť a dominantnosť. Neboja sa povedať, čo si úprimne myslia, vďaka čomu majú vždy posledné slovo. Vo vzťahoch túžia byť navrch a kedykoľvek je to možné, prevezmú iniciatívu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 00:02