Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Barana čaká zmena, Lev ukončí niečo dôležité

18.09.2023, 11:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 18. septembra do 24. septembra.

Baran

Už dlhšie túžite po zmene, takže môžete očakávať už tento týždeň. Nepôjde však o kariérnu, ale vzťahovú zmenu. Práve z tohto dôvodu sa viac ako doteraz snažte venovať partnerovi, rozprávajte sa spolu a začnite plánovať budúcnosť. Ak ste nezadané, nezúfajte. Najbližšie dni totiž môžete stretnúť svoju osudovú lásku.

Býk

Už máte všetkého plné zuby. Starosti či povinnosti sa na vás valia zo všetkých strán. Dokonca nadobúdate pocit, že vás zneužívajú aj blízke osoby. Naučte sa konečne zabuchnúť dvere pred človekom, ktorý na ne klope iba vtedy, keď niečo potrebuje. Potrebujete si prečistiť hlavu, takže sa s kľudom vyberte niekam do prírody spolu aj s partnerom a načerpajte energiu do ďalších dní.

Blíženci

Najbližšie by ste si mali uvedomiť, že až príliš myslíte len na seba. Skúste si preto vypočuť aj názory iných a sústreďte sa viac na ich pocity. Iba takýmto spôsobom môžete žiť pokojný život bez zlomených sŕdc či sklamania. Čo sa týka vzťahu, užite si toto romantické obdobie, pretože nebude trvať večne.

Rak

Áno, ste unavené, vyčerpané psychicky aj fyzicky. Ak však vydržíte, budete na seba oveľa viac hrdé. Aj keď to budete mať v prvej polovici týždňa ešte trochu ťažké, v druhej polovici sa môžete pripraviť na vnútornú spokojnosť. Urobte si preto čas len pre seba, splňte si túžby a robte to, čo vás baví. Nebojte sa, partner vás podporí a dopraje vám chvíľku osamote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 07:37