Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran potrebuje viac lásky, Škorpióna čaká ťažký rozhovor

25.09.2023, 11:30
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 25. septembra do 1. októbra.

Baran

V najbližších dňoch budete cítiť väčšiu potrebu po láske. Skúste preto tráviť viac času s tými, ktorých milujete a s tými, ktorí milujú vás. Nezabúdajte ani na starostlivosť o seba a partnera. Telo a dušu si môžete očistiť spoločným kúpeľom či oddychom v prírode. Ak ste bez partnera, dávajte si pozor na zadaných, ktorí by vám do života mohli priniesť zbytočné problémy. Tento týždeň však buďte opatrnejšie v míňaní. Bez novej kabelky či telefónu sa totiž hravo zaobídete.  

Býk

Tento týždeň by ste sa mali konečne pohnúť z miesta. Už dlhú dobu totiž stagnujete, umárate sa a ste plné negatívnych myšlienok. Snažte sa preto začať viac snažiť nielen v profesijnej oblasti, ale aj v súkromí. Vyriešte staré spory s blízkymi a omnoho viac sa venujte partnerovi. Rovnako tak sa nebojte dopriať nejaký čas aj samy sebe a upracte si myšlienky.

Blíženci

Máte možnosť pohnúť sa v pred a vydať sa cestou, ktorú vám predurčili hviezdy. Dajte si však pozor na neprajníkov, ktorí sa budú snažiť prekaziť váš úspech. Tak či onak, choďte si za svojimi snami a vezmite si konečne to, čo vám patrí. Keďže vám šťastie tento týždeň naozaj praje, skúste si staviť v lotérii. Čaká vás pokrok nielen v peniazoch, ale aj v práci. Zadané by sa mali cez víkend venovať svojim blízkym a nezadané sa môžu pripraviť na vzrušujúce dobrodružstvo.

Rak

Najbližšie dni dostanete možnosť pozrieť sa na veci také, aké sú. Nielenže sa vďaka tomu budete vedieť ľahšie rozhodovať v niektorých situáciách, ale zistíte, kto pri vás doteraz naozaj stál a kto naopak nie. Čo sa týka vášho vzťahu s partnerom, nebojte sa prejaviť väčšiu náklonnosť alebo ho obdarovať niečím malým. Ak ste nezadané, nechajte veci plynúť a prestaňte sa toľko snažiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:31