Pozrite sa, pre ktoré znamenia je typická zábudlivosť.dreamstime
StoryEditor

Baran, Škorpión či Vodnár? Pozrite sa, ktoré znamenia patria k najzábudlivejším

23.09.2023, 09:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorý sú veľmi organizovaní, spoľahliví a zodpovední, no rovnako tak existujú aj takí, ktorí dokážu meškať na dôležité stretnutie a na rande s novým objavom sa ani nedostavia. Reč je o znamenia zverokruhu, ktoré sa radia k tým najzábudlivejším. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Meškajú na schôdzky, nerobia si zoznamy, každý im musí všetko pripomínať a oni si z toho nič nerobia. Reč je o znameniach zverokruhu, pre ktoré je priam typická zábudlivosť. Bohužiaľ, túto ich vlastnosť nikto nezmení, a preto je dobré, ak sa s ňou jednoducho naučíte žiť. Pozrite sa, od koho môžete čakať, že napríklad zabudne na vaše rande.

Ryby

Bolo by zvláštne keby sa na tomto zozname neobjavili ako prvé Ryby. Ľudia narodení v tomto znamení sú totiž neustále stratení vo svojich myšlienkach a predstavivosti, vďaka čomu zabúdajú na dôležité schôdzky. Keďže si nikdy nevedú žiadne zoznamy úloh a nemajú pojem o čase, je ťažké sa na nich spoľahnúť. Ak však náhodou aj niekam meškajú alebo na niečo zabudnú, nehnevajte sa na nich. Ich emócie sú totiž veľmi krehké.

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelca sú dobrodružní, optimistickí a energickí, no rozhodne nie dochvíľni či spoľahliví. Nielenže nikdy neprídu včas, ale často zabúdajú na veci, ktoré sú naozaj dôležité. Bohužiaľ, ich neustále fantazírovanie o ďalšom dobrodružstve ich nenechá myslieť na to, kde mali byť o štvrtej alebo kedy má ich najlepší kamarát narodeniny.

Váhy

Váhy sú na tom podobne ako Ryby. Totiž ľudia narodení v tomto znamení neustále snívajú v oblakoch, a preto sa často stáva, že kvôli obľúbenej knihe meškajú na stretnutie a kvôli seriálu zabudnú na rodinnú oslavu. Našťastie sú spoločenskí, milujúci a komunikatívni, takže ak sa na nich aj nahneváte, dlho vám to nevydrží.

Vodnár

Posledným znamením zverokruhu, ktoré zabudne aj na to, na čo sa zabudnúť nedá je Vodnár. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení, nie sú veľmi organizovaní, zoznamy im nič nehovoria a zodpovednosť takisto nie. Môže za to najmä fakt, že sa nevedia sústrediť na viac vecí naraz a keď plnia nejakú úlohu, okolitý svet pre nich neexistuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 04:21