Tieto deti sa radia k tým najneposlušnejším zo zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Rodičov dokážu poriadne potrápiť: Toto sú najneposlušnejšie deti zverokruhu

10.08.2023, 19:00
ASTRO

Síce sa hovorí, že rodičia sú zrkadlom správania svojich detí, no nie je to úplne tak. Aj hviezdy totiž môžu za to, aký sú vaši potomkovia. Dokonca existujú znamenia zverokruhu, ktoré dokážu svojich rodičov poriadne potrápiť. Pozrite sa, kto z horoskopu býva veľmi neposlušným dieťaťom.

Môžete ich vychovať, ako len chcete, no aj tak sa môže stať, že vám budú neustále odvrávať, hnevať vás a robiť napriek. Deti, ktoré sa narodili v týchto znameniach zverokruhu, je občas veľmi ťažké ukľudniť. Jednoducho, rodičia to s nimi nemajú vôbec jednoduché. Našťastie, ak aj náhodou nižšie nájdete svoje dieťa, máme pre vás dobrú správu. Aj keď to tak v detstve nevyzerá, môžu z nich vyrásť úspešní, šikovní a dobrosrdeční ľudia.   

Lev

Mnohí by sa možno čudovali, keby sa na tomto zozname neobjavil Lev. Veď predsa, deti narodené v tomto znamení milujú pozornosť už od plienok. Sú extrovertné, veselé a predovšetkým neposlušné. Nielenže vám s kľudom donesú zo školy poznámku, ale budú robiť napriek druhým deťom či svojim súrodencom. Pozor si musíte dať najmä na to, keď budú niekde osamote. V takýchto chvíľach robia najviac neplechy a preto sa im radšej venujte čo najviac.

Panna

V útlom detstve možno nie, no v období puberty môžete od detí narodených v znamení Panny očakávať náročnú skúšku. Keďže sú to silné osobnosti, ktoré sa neboja prejaviť svoj názor, často idú proti prúdu a je im úplne jedno, čo si o tom druhý myslia. Sú drzé, až príliš komunikatívne, ľahko sa nahnevajú a nerešpektujú autority. Aj keď z nich vyrastú inteligentní a pracovití ľudia, nebudete to mať s nimi jednoduché.

Vodnár

Deti narodené v znamení Vodnára ukazujú svojim rodičom svoju nezávislosť už od malička. Najradšej sú osamote, pretože tak môžu v kľude rozmýšľať nad nejakou neplechou. Pripraviť sa musíte najmä na to, že ich často lákajú zakázané veci a tak sa nečudujte, ak v obchode ukradnú niečo malé alebo pobijú sa so spolužiakom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 04:33