Tieto znamenia zverokruhu sa nikdy nepozerajú na to, ako vyzeráte.dreamstime
StoryEditor

Tieto znamenia si nikdy nevyberajú partnera podľa vzhľadu, zaujímajú ich totiž iné veci

02.08.2023, 19:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorým záleží na tom, ako vyzerá ich partner, no sú aj takí, ktorí sa v prvom rade pozerajú na iné veci. Tieto znamenia zverokruhu netrápi, či máte vypracované bruško, dokonalý mejkap alebo upravené vlasy. Zmysel partnerského vzťahu totiž hľadajú inde.

Možno si poviete, že na vzhľade záleží, no nie je to úplne tak. Existujú totiž znamenia zverokruhu, ktoré neprikladajú veľkú váhu tomu, ako vyzeráte alebo ako sa obliekate. Či už by ste vynášali smeti v roztrhnutom tričku a bez mejkapu alebo by ste sa na prvé rande nestihli učesať a zakryť vystupujúce vrásky, im to bude úplne jedno. Pozrite sa, kto zo zverokruhu si nehľadá partnera podľa vzhľadu.

Kozorožec

Nech to znie akokoľvek zvláštne, ľudia narodení v znamení Kozorožca, sa nikdy nebudú pozerať na váš vzhľad. Ak ste totiž v živote úspešní alebo ambiciózni, inteligentní a cieľavedomí, máte u nich omnoho väčšiu šancu ako tí, ktorí len dobre vyzerajú. Za túto skutočnosť môže najmä fakt, že ani oni sami sa o seba veľmi nestarajú, a tak to neočakávajú ani od svojho partnera.  

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Raka, sa pri hľadanú partnera zameriavajú skôr na jeho osobnostné črty ako na fyzický vzhľad. Môže za to najmä fakt, že im veľmi záleží na tom, či sa s nimi dokážete emocionálne prepojiť a vytvoriť tak dokonalý pár.

Ryby

Podobne ako Raci, tak aj ľudia narodení v znamení Rýb sa pozerajú skôr na emocionálnu stránku než na tú fyzickú. Je im totiž úplne jedno, koľko máte kíl alebo vrások. Omnoho dôležitejšie pre nich je to, či si rozumiete, či máte podobné názory alebo rovnaké vlastnosti.  

Vodnár

Ľudia narodení v znamení Vodnára sa nikdy nepozerajú na to, ako vyzeráte. Oveľa viac ich totiž zaujíma to, akí ste vo vnútri. Rovnako tak si potrpia na tom, aby bol ich partner zábavní, nebál sa akéhokoľvek adrenalínu a dokázal si splniť všetko, po čom túži.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:17