Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býk sa musí oslobodiť, Leva čaká odmena

31.07.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 31. júla do 6. augusta.

Baran

Najbližšie dni by ste sa mali snažiť dostať zo stereotypu, ktorý vás už dlhšie oberá energiu. Namiesto toho, aby ste si po práci sadli k televízii, skúste vybehnúť niekam na prechádzku do prírody a nadýchajte sa čerstvého vzduchu. Rovnako tak sa nezabudnite venovať partnerovi alebo ho potešte niečím malým. Dôležité však je, aby ste sa v živote pohli o krok vpred.

Býk

Prestaňte sa báť hovoriť o svojich pocitoch, pretože si tak zbytočne veci sťažujete. Osloboďte sa od bremien a vyrozprávajte sa svojim najbližším. To, čo vás trápi, môžete povedať aj partnerovi, u ktorého rozhodne nájdete oporu. Ak sa vám to podarí, počas víkendu sa snažte relaxovať a nemyslite na to, čo príde ďalej.

Blíženci

Predchádzajúci týždeň ste mali možnosť venovať sa najmä sebe, no najbližšie dni to bude naopak. Váš partner už totiž dlhšie pociťuje stagnáciu vo vzťahu a chýba mu pozornosť. Skúste sa preto zamerať na túto stránku života a ukážte svojej polovičke, že vám na nej záleží. Ak ste nezadané, cez víkend môžete stretnúť zaujímavú osobu, no nič vážne od nej nečakajte.

Rak

Čaká vás príjemný týždeň. Môže za to najmä fakt, že sa vám podarí vyriešiť konflikty s blízkymi z minulosti, ale aj súčasnosti. Váš vzťah sa bude niesť na vlne pohody a relaxu, no nezaškodilo by vám, keby ste spolu vyskúšali niečo adrenalínové. Ak ste nezadané, skúste sa poobzerať okolo seba a uvidíte osobu, ktorá má o vás už dlhšie seriózny záujem. Dajte jej aspoň jednu šancu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 08:11