Tieto znamenia sa boja všetkého.dreamstime
StoryEditor

Zo všetkého majú strach: Toto sú najbojazlivejšie znamenia zverokruhu

22.07.2023, 09:00
ASTRO

Strach je prirodzený obranný mechanizmus, takže je normálne, ak sa občas niečoho bojíte. Niektoré z vás majú možno strach z pavúkov, iné z lásky či prehry. Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré majú strach zo všetkého. Táto vlastnosť im bráni normálne žiť či dokonca udržať dlhodobý vzťah.

To, v akom znamení zverokruhu ste sa narodili, o vás dokáže prezradiť mnohé. Samozrejme, nájdu sa vlastnosti, ktoré na vás v žiadnom prípade nesedia, no aj tak sa aspoň v niečom na svoje znamenie podobáte. My sme sa dnes pozreli na najbojazlivejšie osoby zverokruhu, ktoré majú strach takmer zo všetkého. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy a samy uvážte, či k vám táto vlastnosť naozaj sedí.

Vodnár

Ženy či muži narodení v znamení Vodnára sú inteligentní, vynaliezaví a predovšetkým spoločenskí. Často ich však zvykne trápiť strach. Ten pramení najmä z komunikácie, ktorá je pre nich veľmi dôležitá. Boja sa toho, že niekto nepochopí ich názor, vtip či myšlienku. Rovnako tak majú strach aj z toho, že sa ich niekto bude snažiť presvedčiť o opaku. Keďže milujú voľnosť, tlak okolia na nich pôsobí veľmi zle, a preto sa radšej utiahnu, aby neukázali svoj strach.

Býk

Býci sú tvrdohlaví, konzervatívni a pôžitkárski. Aj oni sa však radia k najbojazlivejším znameniam. Ich strach väčšinou pramení z toho, že nebudú mať v niečom navrch. Keďže radi o všetkom rozhodujú, majú veci pod svojou kontrolou a musia mať vždy hlavné slovo, pred ostatnými sa snažia pôsobiť sebavedomo. Bohužiaľ, často majú strach z toho, že niekto uvidí ich slabiny a využije to proti nim.

Blíženci

Viete, prečo nájdete Blížencov takmer vždy v nejakej spoločnosti? Môže za to najmä fakt, že majú strach zo samoty. Tá ich doslova ubíja. Ak zostanú čo i len na chvíľku osamote, okamžite vyhľadávajú spôsob, ako sa dostať k ľuďom. Rovnako tak ich veľmi stresuje nezáujem či stereotyp. Tieto vlastnosti však len málokedy ukazujú druhým, pretože si chcú udržať obľúbenosť.

Panna

Ženy a muži narodení v znamení Panny majú strach z nedokonalosti. Keďže celý svoj život túžia po tom, aby bolo všetkom najlepší, rovnako tak ich neustále ubíja strach. Ak urobia nejakú chybu, krok vedľa alebo sa nájde niekto, kto je lepší ako oni, okamžite začnú podliehať panike a neúnosnému strachu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 12:42