Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blížencov čaká zmena, Váhy musia spomaliť

25.07.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 24. júla do 30. júla.

Baran

Najbližšie dni sa vám bude dariť najmä v profesijnej oblasti. Aby vám však všetko vyšlo tak, ako má, snažte sa ukázať svoje schopnosti ľuďom, ktorí môžu zmeniť vašu budúcnosť k lepšiemu. Čo sa týka vzťahov, dajte si pozor na nezáväzné flirty a radšej ukážte viac lásky svojmu partnerovi. Ak ste nezadané, vybehnite niekam von a trochu sa uvoľnite.

Býk

Dosť bolo práce a množstva povinností. Tento týždeň by ste si mali nájsť čas hlavne na seba. Robte to, čo vás baví a strávte nejaký čas aj s vašimi blízkymi. Vo vzťahu prestaňte byť sebecké a začnite počúvať aj svojho partnera. Cez víkend zájdite niekam k vode a načerpajte sily do ďalších dní.

Blíženci

Keďže už dlhšie túžite po zmene životného štýlu, tento týždeň by ste sa mali snažiť robiť veci trochu inak. Namiesto pozerania do telefónu či televízora sa viac venujte partnerovi. Zájdite niekam na romantickú večeru, prichystajte mu prekvapenie alebo sa zahrajte nejakú zábavnú hru. Je totiž dôležité, aby ste konečne vyšli zo stereotypu, ktorý vás ubíja.

Rak

Neustále sa vyhovárate, myslíte negatívne a opúšťate sa, vďaka čomu sa vám vôbec nedarí. Skúste sa tento týždeň pozrieť na veci z druhej strany a verte, že dosiahnete to, po čom túžite. Čo sa týka vzťahu, skúste sa vyhnúť konfliktom a radšej si s partnerom vyrozprávajte to, čo vám na tom druhom prekáža. Iba vďaka správnej komunikácii sa totiž môžete posunúť ďalej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 16:31