Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci si musia dobre rozvrhnúť čas, Kozorožec bude žiadať o pomoc

17.07.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 17. júla do 23. júla.

Baran

Najbližšie dni by ste sa mali snažiť doplniť energiu. To znamená, že sa nebojte venovať viac času nielen oddychu, ale aj priateľom a najbližším. Vo vzťahu si naďalej stojte za svojimi názormi a nepočúvajte neprajníkov, ktorí sa snažia prekaziť silné puto medzi vami a partnerom. Ak ste nezadané, tento týždeň dostanete niekoľko príležitostí na spoznanie niekoho zaujímavého.  

Býk

V prvej polovici týždňa sa vám podarí dokončiť všetky povinnosti a vyriešiť problémy, ktoré ste dlho odkladali. V druhej polovici týždňa na vás doľahne emocionálna ťažoba, za ktorú môže žiarlivosť a podozrievanie voči partnerovi. Uvedomte si však, že váš strach je úplne zbytočný. Váš partner vás totiž bezpodmienečne miluje a bola by škoda, keby medzi vami vzniklo napätie.

Blíženci

V tomto týždni bude dôležité, aby ste si správne rozvrhli čas. Časť dní totiž budete musieť venovať nielen novým, ale aj starým povinnostiam a zároveň nemôžete zabudnúť ani na oddych. Ak to všetko zvládnete, cez víkend zájdite na výlet s rodinou či posedenie s priateľmi. Vo vzťahu sa snažte zabudnúť na konflikty a radšej si s partnerom prejavte viac lásky.

Rak

Neviete, kam smerovať ďalej? Našťastie, tento týždeň sa vám otvoria nové dvere, ktoré vám ukážu cestu, o ktorej ste ani len netušili. V tomto období si však musíte uvedomiť, že peniaze a tvrdá práca nie je všetko. Omnoho dôležitejšie je totiž vaše vnútorné šťastie a pocit, že vás má niekto naozaj rád. Keďže pri vás partner stojí už nejaký ten čas, snažte sa mu odvďačiť niečím malým či nejakým romantickým výletom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 09:25