Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blížencov čaká zmena, Váhy musia spomaliť

25.07.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 24. júla do 30. júla.

Lev

Vieme, že ste si prešli mnohými ťažkými situáciami, ktoré vás vo veľkom poznačili. Našťastie, najbližšie dni sa vaša situácia úplne obráti. Zo psychického hľadiska sa vám podarí ustáliť emócie, vyriešiť staré konflikty a priniesť do svojho života o čosi viac pozitívnej energie. Práve z tohto dôvodu strávte nejaký čas aj s blízkymi a poďakujte sa im za podporu.  

Panna

Už dlhšie cítite nepokoj, ktorý si neviete vysvetliť. Najbližšie dni však konečne prídete na to, čo neustále zamestnáva vašu myseľ. Áno, sú to spomienky na minulosť, ktoré vám nechcú dovoliť posunúť sa vpred. Rovnako tak to budete mať aj vo vzťahu s partnerom. Snažte sa preto zabudnúť na to, čo bolo a venujte sa viac prítomnému okamihu.  

Váhy

Možno máte pocit, že by ste sa mali snažiť naďalej plniť povinnosti a posúvať sa vpred najmä v pracovnej oblasti, no pravdou je, že musíte spomaliť. Pokúste sa najbližšie dni viac venovať svojim blízkym a partnerovi, ktorého už dlhšie zanedbávate. Ak ste nezadané, prestaňte čakať na to, kým sa vám ozve ten, ktorý sa vám páči. Skúste sa mu naopak ozvať vy samy.

Škorpión

Všetko riešite so svojimi kamarátkami a rodinou, no na partnera zabúdate. Snažte sa preto tento týždeň vyjadriť svoje pocity, obavy či emócie a posilnite puto medzi vami. Rovnako tak zabudnite na staré konflikty a konečne sa pohnite z miesta. Ak ste nezadané, skúste sa snažiť trochu viac nebojte sa riskovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 21:27