Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Barana čakajú vzrušujúce dni, Blížencov nové príležitosti

10.07.2023, 19:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 10. júla do 17. júla.

Baran

Najbližšie dni sa zamerajte na fyzické potešenie. Okrem cvičenia vám však môže pomôcť aj telesná blízkosť s partnerom. Pripravte sa tak na vzrušujúce momenty plné erotiky, vášne a lásky. Čo sa týka práce, ste plné kreativity, takže sa nebojte pustiť aj do niečoho väčšieho. Cez víkend si doprajte odpočinok a užite si čas na čerstvom vzduchu.

Býk

Tento týždeň sa pripravte na nával únavy a vyčerpania. Aj keď budete mať pocit, že už nezvládnete ani krok, postavte sa a choďte ďalej. Zároveň sa snažte v najbližších dňoch hľadať len to pozitívne, aby vás nenaplnili negatívne pocity, ktoré vás budú nútiť požiadať niekoho o pomoc. Čo sa týka vzťahov, toto obdobie sa snažte prvom rade myslieť na seba.

Blíženci

Ak ste doteraz nevedeli, kam ďalej, najbližšie by ste sa mali pripraviť na nové príležitosti, ktoré vám ukážu ten správny smer. Je dosť možné, že sa vyberiete takou cestou, o ktorej sa vám ani nesnívalo, no nebojte sa toho. Vo vzťahu sa snažte viac venovať partnerovi, ktorého ste poslednú dobu zanedbávali. Najmä sa prestaňte sústrediť na minulosť a všetko sa zlepší.

Rak

Dlho ste sa snažili, tvrdo pracovali a najbližšie dni preto budete túžiť po uznaní či odmene. Verte, že s trochou kreativity sa vám môže podariť dostať na lepšie pracovné miesto alebo dostať zvýšenie platu. Čo sa týka vzťahov, mali by ste sa prestať pozerať len na partnerove chyby. Skúste sa radšej zamerať na tie pozitívne vlastnosti a ukážte mu, ako vám na ňom záleží.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 09:23