Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býka čakajú povinnosti, Blížencov ťažká skúška vo vzťahu

26.06.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 26. júna do 2. júla.

Lev

V prvej polovici týždňa sa vám bude dariť zdolávať prekážky, ktoré vám prídu do cesty. Ak už dlhšie uvažujete nad novou prácou, teraz je ten vhodný čas, pretože v druhej polovici týždňa sa všetko zmení. Kvôli množstvu povinnostiam budete veľmi podráždené a hnev či stres prenesiete aj do vášho vzťahu. Snažte sa však vyrovnať s touto situáciou, poproste partnera o podporu a doprajte si nejaký čas len pre seba.

Panna

Najbližšie dni budete plné energie, no ak ju využijete nesprávne, môže sa obrátiť vo váš neprospech. V práci sa preto venujte stanoveným cieľom a zabudnite na konflikty s kolegami. Čo sa týka vzťahu, musíte si uvedomiť, že nie vždy bude všetko ružové. Prekážky, ktoré prišli do vášho vzťahu, však musíte vyriešiť spoločne. Nebojte sa povedať partnerovi, čo cítite a zároveň si vypočujte aj jeho názory, aby ste mohli dosiahnuť kompromis.

Váhy

Nedarilo sa vám doteraz? Verte, že tento týždeň sa na vás konečne obráti šťastena. Stačí, ak budete otvorené novým výzvam a nebudete sa báť odmietnuť to, čo nechcete. Keďže budete emočne spokojné, podarí sa vám hodiť minulosť za hlavu a vyrieši´t tak problémy, ktoré ste mali vo vzťahu. Ak ste nezadané, skúste urobte prvý krok vy a uvidíte, že ten pravý sa vo vašom živote zjaví skôr, ako sa nazdáte.

Škorpión

V prvej polovici týždňa budete pociťovať vyčerpanosť, ktorú môžete vyriešiť len pohybom. Nebojte sa, v druhej polovici týždňa sa všetko zmení. Vďaka energii a pozitívnej nálade začnete uvažovať nad životnými cieľmi a túžbami. Vo vzťahu si preto môžete začať plánovať budúcnosť s partnerom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:46