Tieto znamenia sú až príliš majetnícke.dreamstime
StoryEditor

Ukradnú vám vašu slobodu: Toto sú najmajetníckejšie mužské znamenia zverokruhu

22.06.2023, 17:00
ASTRO

Ak s niekým začnete chodiť, sprvu nevnímate žiadne negatívne vlastnosti. Po čase si však začnete všímať veci, ktoré ste doteraz nevideli. Či už je to nezodpovednosť, náladovosť alebo agresivita. My sme sa dnes pozreli na mužské znamenia zverokruhu, ktoré bývajú vo vzťahoch až príliš majetnícke. Pozrite sa, na koho z horoskopu si dať pozor.

Existujú mužské znamenia zverokruhu, ktoré by vám vo vzťahu dali všetko. Síce vás budú rozmaznávať, skladať komplimenty a doprajú vám množstvo dovoleniek, nákupov či život bez práce, budú od vás chcieť niečo na oplátku. Možno to spočiatku nebudete vnímať, no po čase sa môže ukázať, že vás chcú mať len pre seba. Pozrite sa, ktoré mužské znamenia vám kvôli majetnosti dokážu ukradnúť slobodu.

Lev

Muži narodení v znamení Leva neznášajú, keď nemajú veci pod kontrolou. Všetko musí byť podľa ich predstáv a keď nie je, dokážu sa rozčúliť a zneistia. Keďže radi rozkazujú a neustále žiarlia, často sa vo vzťahu stávajú majetníckymi. Ak s nimi začnete randiť, dajte si na ich komandovanie pozor a vopred im ukážte, že o svoju slobodu nemáte záujem prísť.

Škorpión

Vo vzťahu sú Škoprióni veľmi oddaní, milujúci a lojálni. To isté však na oplátku očakávajú aj od svojej partnerky. Keď totiž už niekoho vpustia do svojho vnútra, nechcú, aby im daný človek zlomil city a stávajú sa tak majetníckymi. Práve z tohto dôvodu svojej partnerke často nedajú priestor na dýchanie.

Rak

Muži narodení v znamení Raka sú citliví a emocionálni. Možno aj z tohto dôvodu bývajú vo vzťahoch veľmi majetnícki. Keďže sú nesmierne oddaní, v ohrození partnerstva urobia čokoľvek preto, aby ochránili seba aj svoju polovičku. Okrem toho sa potrebujú neustále uisťovať, či ich partnerka naozaj miluje. Ak si však s nimi v začiatkoch vzťahu stanovíte hranice, nič z toho sa nemusí stať.

Kozorožec

Kozorožci sú veľmi dominantní. Zbožňujú, keď je všetko podľa ich predstáv, no často to až príliš preháňajú. Nedokážu so svojou partnerkou komunikovať o problémoch, neustále ju kontrolujú a držia tesne pri sebe. Síce je ich majetníckosť naozaj veľmi silná, všetkému sa dá predísť, ak ju odhalíte už na začiatku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 04:56