Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Škorpión sa musí zmeniť, Panna sa dozvie niečo nečakané

19.06.2023, 09:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 19. júna do 25. júna.

Baran

V nasledujúcom týždni sa vám bude dariť najmä v práci, kde budete vynikať skvelými komunikačnými schopnosťami. Ak sa už dlhšie nachádzate na jednom poste, tieto dni môžete očakávať ponuku, ktorú vám dá nadradený. Čo sa týka vzťahov, s partnerom prežijete kľudné obdobie. Touto pohodou sa však nenechajte zmiasť a naďalej sa mu venujte, aby ste posporili iskru medzi vami.

Býk

Už dlhšie vás v hlave trápia nevyriešené otázky, ktoré sa vám najbližšie dni konečne podarí zodpovedať. Pozor si dajte najmú vo vzťahu s partnerom, ktorého ste posledné obdobie zanedbávali. Prestaňte riešiť problémy druhých a zamerajte sa na váš vzťah, ktorý potrebuje starostlivosť. Ak ste nezadané, mali by ste prestať snívať a radšej sa začať pozerať na veci bez ružových okuliarov.  

Blíženci

Tento týždeň sa na vás obráti šťastena, no nič nebude zadarmo. Keď upokojíte niektoré oblasti vášho života, dosiahnete rovnováhu a viac sa povenujete svojmu psychickému zdraviu, budete omnoho ľahšie zvládať riešenie problémov či konfliktov. Vďaka tomu sa v práci budete môcť sústrediť na nedokončené úlohy a vybudujete si kariéru, po akej ste dlho túžili.

Rak

Začiatkom týždňa sa vám podarí upútať pozornosť vašich nadradených a dostanete tak možnosť lepšej pracovnej pozície. Keďže vás to stálo veľa úsilia a odriekania, ďalšie dni si doprajte odpočinok a čas pre seba. Energiu si môžete dodať nejakým spontánnym výletom či činnosťami, ktoré ste už dlho nerobili. Čo sa týka vzťahov, buďte k partnerovi vo všetkom úprimné, inak pokazíte to, čo ste tak dlho budovali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 21:30