Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býka čakajú povinnosti, Blížencov ťažká skúška vo vzťahu

26.06.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 26. júna do 2. júla.

Strelec

Tento týždeň by ste sa mali vykašľať na veci, ktoré zbytočne zaneprázdňujú vašu myseľ. Radšej sa zamerajte na prítomnosť a nie problémy, prekážky či neúspechy. Vo vzťahu sa viac venujte partnerovi, zájdite na romantickú večeru alebo si doprajte víkend samy pre seba. Ak ste nezadané, najbližšie dni dostanete možnosť spoznať niekoho zaujímavého.

Kozorožec

To, čo ste doteraz odkladali, to sa vám teraz nakopí na pracovnom stole. Síce bude ťažké zvládnuť ich všetko za pár dní, ak budete vytrvalé, koncom týždňa si môžete dopriať oddych. Čo sa týka vzťahov, dostanete možnosť ukázať svojmu partnerovi, ak vám na ňom záleží. Nemusíte mu kupovať drahé dary, ale stačí, ak ho vezmete niekam von, poviete pekné slová a začnete s ním viac komunikovať.

Vodnár

Práca nie je všetko. Práve to by ste si mali uvedomiť tento týždeň. Namiesto povinností sa venujte viac svojej rodine a partnerovi, snažte sa viac zabávať a viac si užívať prítomný okamih. S kľudom si vezmite voľno a robte to, čo vás baví a teší.

Ryby

Neveríte si, no mali by ste. Najbližšie dni sa na vás totiž obráti šťastena, ktorá vám pomôže dosiahnuť ciele, o ktorých ste si mysleli, že sú nedosiahnuteľné. Zároveň si nezabudnite dopriať čas pre seba a venujte sa rodine či partnerovi. Ak vás trápia nejaké starosti, nebojte sa požiadať o pomoc a oporu. Verte, že vaši najbližší vám radi poradia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:46