Prečítajte si horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Býka čakajú povinnosti, Blížencov ťažká skúška vo vzťahu

26.06.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 26. júna do 2. júla.

Baran

Čaká vás príjemný týždeň. Aby ste stihli spraviť všetko, čo ste si zaumienili, nebojte sa požiadať o pomoc, ktorú potrebujete. Zároveň nezabudnite ani na oddych a relax, vďaka ktorému načerpáte sily do ďalších dní. Čo sa týka vzťahov, snažte sa čo najviac venovať partnerovi. Zájdite spolu niekam do kina alebo na miesto, kde ste už dlho neboli. Je totiž dôležité, aby ste neustále upevňovali puto, ktoré medzi sebou máte.

Býk

Tento týždeň budete zavalené množstvom povinností. Ste však dosť vytrvalé, takže sa nemusíte ničoho báť. Cez víkend si nezabudnite dopriať relax alebo strávte nejaký čas s rodinou. Vo vzťahu s partnerom sa znovu objaví dlho stratená iskra, takže sa nestráňte romantike či nežným slovám. Ak ste nezadané, skúste sa prihlásiť na nejakú zoznamku, kde na vás môže čakať niekto zaujímavý.

Blíženci

Najbližšie dni zabudnite na prácu či iné povinnosti a začnite sa venovať vášmu vzťahu. Už dlhšie totiž pociťujete stereotyp a máte chuť vyskúšať niečo nové. Namiesto toho sa však zamerajte na partnera a jeho city. Bola by totiž veľká škoda, keby ste zahodili to, čo ste tak dlho budovali len kvôli krátkemu romániku bez budúcnosti.

Rak

Tento týždeň sa vám bude dariť. Môže za to aj fakt, že budete omnoho bojovnejšie, šikovnejšie a kreatívnejšie než kedykoľvek predtým. Tieto schopnosti sa snažte využiť najmä v práci. Čo sa týka vzťahov, konečne dostanete možnosť vyriešiť staré partnerské nezhody a hádky, vďaka čomu sa budete môcť posunúť ďalej. Ak ste nezadané, skúste svojho milovaného hľadať niekde inde.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:09