Tieto znamenia zverokruhu urobia pre svoj dokonalý vzhľad čokoľvek.dreamstime
StoryEditor

Túžia dosiahnuť dokonalý vzhľad: Tieto znamenia to až príliš preháňajú s kozmetickými úpravami

16.06.2023, 19:00
ASTRO

Každá z vás túži byť krásna a spokojná so svojím vzhľadom. Tento sen si môžete splniť napríklad pravidelným cvičením, zdravou stravou alebo správnou kozmetikou. Existujú však ženy, ktoré by pre svoju krásu urobili naozaj čokoľvek, a preto sa nestránia ani kozmetických úprav. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu to s nimi preháňajú až príliš.

Síce sa hovorí, že krása nie je všetko, existujú ženy, ktoré by pre svoj dokonalý vzhľad urobili všetko. Na ceste sa vysnívanou vizážou to však často vedia prehnať s kozmetickými úpravami, botoxom či plastickými operáciami. Pozrite sa, o ktorých znameniach zverokruhu je reč.

Baran

Ženy narodené v znamení Barana sú energické, vášnivé a extrovertné. Keďže milujú zmeny, radi skúšajú nové veci aj v oblasti krásy. Nebavilo by ich vyzerať stále tak isto, a preto im nechýbajú umelé riasy, príčesky či vyplnené pery. Bohužiaľ, často nevedia zastaviť svoje túžby a prirodzenosť z ich vzhľadu úplne vymizne.

Býk

Ženám narodeným v znamení Býka až príliš záleží na svojom vzhľade. Keďže si potrpia na luxus a bezchybnosť, ich pleť musí byť rovnako dokonalá. Estetickú kliniku či kozmetický salón navštevujú naozaj často. Najprv začnú zľahka, no postupne svoje požiadavky stupňujú a nechávajú si upravovať čím ďalej, tým viac častí tela, aj keď nič z toho reálne nepotrebujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:58