Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Váhy pocítia žiarlivosť, Škorpión musí spomaliť

17.04.2023, 14:00
ASTRO

Baran

V práci sa vám začne dariť, vďaka čomu budete bližšie k snom, ktoré si chcete naplniť v budúcnosti. Čo sa týka vzťahov, aj napriek pár nedorozumeniam a konfliktom sa s partnerom budete vedieť dohodnúť a cez víkend zažijete romantické chvíle plné smiechu a šťastia. Keďže ste si za posledné obdobie veľa neoddýchli, doprajte si voľnosť a kúpte si niečo, čo vás poteší.

Býk

Tento týždeň sa budete cítiť naplnene, a to najmä po emocionálnej stránke. Užite si preto nejaký čas s najbližšími, vrátane priateľov a detí. S partnerom to v strede týždňa bude škrípať, pretože ste mu niečo zatajili. Dajte si na to pozor a radšej vždy hovorte pravdu, aj keď bude bolestivá. Čo sa týka práce, dostanete možnosť naplánovať si dovolenku, no zároveň pocítite tlak zo strany nadriadených.

Blíženci

Neustále myslíte na minulosť, sníva sa vám o nej a bráni vám voľne žiť. Skúste sa najbližšie dni zamerať na to, aby ste sa s ňou vysporiadali a konečne ju hodili za hlavu. Uvedomte si, že niektoré veci sa jednoducho zmeniť nedajú. Ak toho bude na vás veľa, nebojte sa požiadať o pomoc partnera, ktorý vám dodá energiu a obdaruje vás nekonečnou láskou. Ak sa vám podarí zabudnúť na všetko negatívne, koncom týždňa pocítite fyzickú aj psychickú pohodu.

Rak

Možno budete chcieť tento týždeň viac utrácať, no kroťte sa. Nakupovanie vám nikdy neprinesie pokoj, o akom snívate. Radšej zájdite do prírody alebo s rodinou na dobrodružný výlet. Vo vzťahoch sa zamerajte na komunikáciu. Keďže ste boli v živote sklamané a nedokážete len tak hocikomu dôverovať, s partnerom by ste sa o tomto probléme mali úprimne porozprávať. Ak ste nezadané, pravdepodobne to tak zostane aj naďalej. Využite tento čas na starostlivosť o seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:15