Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Váhy pocítia žiarlivosť, Škorpión musí spomaliť

17.04.2023, 14:00
ASTRO

Lev

Tento týždeň budete túžiť po láske. Mali by ste si však uvedomiť, že pozornosť potrebuje aj váš partner. Nebojte sa toho a pozvite ho na rande, obdarujte ho niečím a ukážte mu, že nielen on, ale aj vy sa snažíte dávať a nie len prijímať. Pozor by ste si mali dať aj na výdaje, ktoré by mohli vo veľkom ovplyvniť vašu finančnú situáciu. Odpustite si preto radšej drahé darčeky a naďalej tvrdo pracujte.

Panna

V práci dostanete zaujímavú ponuku, ktorú si však veľmi dobre premyslite. S kľudom sa o tom môžete porozprávať so svojim partnerom, ktorý vám iste dobre poradí a poteší sa z vašej úprimnosti. Možno aj vďaka tomu sa o čosi viac zblížite a vaša láska sa posilní. Ak ste nezadané, nebojte sa urobiť prvý krok. Keď budete len čakať, môže vás predbehnúť niekto iný.

Váhy

Venujte sa tento týždeň myšlienkam o budúcnosti. Zamyslite sa nad tým, či ste v súčasnej práci šťastné, či sa obklopujete tými správnymi ľuďmi a či míňate energiu na podstatne veci. Ak v sebe vyriešite tieto konflikty a odpoviete si na dôležité otázky, môžete sa posunúť ďalej. Čo sa týka vzťahov, pocítite žiarlivosť, ktorá vo vás prebudí vášeň k partnerovi. Nezadané majú naopak možnosť stretnúť toho pravého.

Škorpión

Už dlhšiu dobu tvrdo pracujete a to by ste mali najbližšie dni zmeniť. Peniaze nie sú všetko a to si musíte uvedomiť. Skúste trochu spomaliť, menej sa stresujte a viac odpočívajte. Nájdite si konečne čas aj na svojich najbližších a užívajte si krásu života. S partnerom zažite niečo zábavné a dobrodružné, vďaka čomu zapálite dlho vyhasnutú vášeň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:44