Toto sú najlepší otcovia podľa zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Muži narodení v týchto znameniach sú tými najlepšími otcami: Patrí k nim aj ten váš?

14.04.2023, 07:00
ASTRO

Každý muž môže byť dokonalým rodičom, no existujú mužské znamenia zverokruhu, ktorým hviezdy predurčili byť tými najlepšími otcami. Nielenže svojich potomkov nesmierne zbožňujú, ich deti nepoznajú nudu či nedostatok podpory a záujmu. Pozrite sa, či v týchto znameniach nájdete aj svojho partnera.

Každý rodič je jedinečný a každý má občas pochybnosti, či je pre svoje dieťa dosť dobrý. Nebojte sa, vaši potomkovia vás milujú celým srdcom a pokiaľ ich vediete k láske, rozhodne by vás za nič nedali. Tak či onak, tieto znamenia zverokruhu sú predsa len o čosi jedinečnejšie. Hviezdy im totiž predurčili byť tými najlepšími otcami. Pozrite sa, či sa medzi nimi nachádza aj váš partner.

Baran

Muži narodení v znamení Barana sú vo výchove dominantní, no veľmi milujúci otcovia. Svojim deťom by dopriali aj modré z neba, a to aj napriek tomu, že by na to nemali podmienky. Ich potomkovia sú tí najšťastnejší, pretože im dokážu venovať všetok svoj čas a vymyslieť všelijaké aktivity, vďaka ktorým sa nikdy nenudia. Síce sú tvrdohlaví a občas túžia presadzovať vo výchove svoje záujmy, pre svoje deti sú veľkou oporou a mnohé dovolia.

Býk

Najlepší otcovia sa rodia aj v znamení Býka. Muži tohto znamenia sú veľmi romantickí, starostliví, zodpovední a disciplinovaní. Síce zvyknú byť vo výchove prísni, svojim deťom by nikdy neublížili a urobili by pre nich doslova čokoľvek. Svojim potomkom sa snažia zabezpečiť bezstarostné detstvo, pretože chcú, aby z nich vyrástli čestní a milujúci ľudia.

Rak

Raci žijú pre svoju rodinu. O svoje deti sa zodpovedne starajú a obklopujú ich nekonečnou láskou. Neustále sa s nimi hrajú, sú pre nich oporou a potrpia si na dennodennú komunikáciu. Snažia sa ich viesť najmä k úprimnosti, ktorá je pre nich základ. Dajte si preto pozor, aby ste ich nesklamali a nezradili ich dôveru.

Kozorožec

Kozorožci túžia vychovať vynaliezavé, milujúc a zodpovedné deti. Práve z tohto dôvodu sa k nim tak aj správajú. Radi sa s nimi delia o svoje skúsenosti, vedú s nimi dlhé rozhovory, učia ich úprimnosti a tešia sa z každého malého či veľkého úspechu. Keďže svojich potomkov nesmierne zbožňujú, majú tendenciu ich rozmaznávať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 22:57