Naučte sa spolu s nami praktizovať erotickú masáž.dreamstime
StoryEditor

Naučte sa praktizovať erotickú masáž a dosiahnete vrchol už pri predohre

15.04.2023, 17:00
Vzťahy

Najlepšou predohrou pred sexom je nepochybne erotická masáž, ktorá vás naladí na milostné radovánky a možno aj privedie k vytúženému vrcholu. Ak by ste sa ju chceli naučiť praktizovať ako profesionálky, pripravili sme si pre vás zopár trikov, ktoré vám v tom pomôžu. Pozrite sa, ako dosiahnuť orgazmus už pri predohre.

Erotická masáž patrí k jedným z najobľúbenejších spôsobov predohry. Niet sa čomu čudovať, veď vás sexuálne naladí a pripraví na veľkú dávku rozkoše. Pri takejto masáži je dôležité poznať svojho partnera a vedieť, čo mu robí dobre a ktoré miesta sú uňho najcitlivejšie. Pred začiatkom masáže by ste sa mali obaja dostať do kľudu a v miestnosti navodiť tú správnu atmosféru. Môžete pustiť relaxačnú hudbu, zapáliť sviečky, pripraviť posteľ a navliecť na seba erotické prádlo. Aj keď by ste chceli ďalej pokračovať spontánne, pre začiatok odporúčame riadiť sa podľa týchto trikov.

Choďte na to pomaly

Základom erotickej masáži je správne tempo. Rozhodne by ste na to nemali ísť rýchlo, pretože zničíte celú atmosféru. Skúste začať pomaly a až postupne zvyšujte intenzitu, ktorá vyvrcholí zmyselným sexom. Rovnako tak si nezabudnite zaobstarať masážne olejčeky s vôňou, ktorá sa bude páčiť vám obom. Pri masáži sa snažte nevynechať ani jednu časť tela a každej venujte dostatok času. K technikám, ktoré zaručia rozkoš, nepochybne patrí hladenie, krúženie, chvenie alebo trenie. V tomto vám však nechávame voľnú ruku.

image

Pri erotickej masáži sa dostatočne venujte každej časti tela.

dreamstime

Začnite chrbtom

Partera nechajte ležať na bruchu, naneste si na ruky olej, aby ste si ich zahriali a začnite ho natierať na oblasť chrbta. Snažte sa masírovať zhora nadol tak, akoby ste na partnerovom chrbte opisovali veľké kruhy. Pomaly prechádzajte okolo bedrovej chrbtice po ramená či paže a dostaňte sa k šiji, ktorá patrí k najcitlivejším zónam. Partnerovi môžete prejsť aj do vlasov alebo ho obdarúvať bozkami na ušiach, spánkoch či brade.

Venujte sa každej jednej časti tela

V tejto fáze masáže je partner dokonale uvoľnený a naladený na ďalšie vzrušenie, takže dotyky môžete rozšíriť na celé telo. Od krku skúste prejsť k chodidlám, ktoré takisto patria k silným erotogénnym zónam. Dostatočne sa venujte pätám, členkom, lýtkam stehnám a napokon aj zadku, no každú nohu masírujte zvlášť. Keď sa opäť dostanete k bedrám, partner sa môže otočiť na chrbát. V týchto miestach vykonávajte masáž iba bruškami prstov. Začnite od hrudníka a pokračujte k prsníkom, bradavkám či bruchu. Na záver sa môžete celým telom pritlačiť o partnerove nahé telo a postupne sa presúvať k hladeniu genitálií. Nechoďte však hneď na vec. Dotýkajte sa len okolo a až po nejakom čase sa presuňte k zóne, ktorá zakončí túto dokonalú masáž.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 18:15