Pozrite sa, ktoré znamenia bývajú vo vzťahu až príliš hysterické.dreamstime
StoryEditor

Všetko dramatizujú a preháňajú: Toto sú najhysterickejšie znamenia zverokruhu

16.04.2023, 08:00
ASTRO

Vzťahy sú občas náročné, no všetko sa dá zvládnuť, ak sa obaja partneri naozaj snažia. S niektorými ľuďmi to však v láske môžete mať o čosi ťažšie. Radia sa k nim najmä tieto znamenia zverokruhu, ktoré sú nielenže afektované a pomstychtivé, ale všetko dramatizujú a preháňajú. Pozrite sa, kto z horoskopu patrí k najväčším hysterkám.

Ľudia, ktorí sa narodili v týchto znameniach, vám dokážu zo vzťahu urobiť naozajstné peklo. Síce sú mimoriadne príťažliví, rovnako tak sú veľmi afektovaní, citovo labilní, neustále túžia byť stredobodom pozornosti, všetko dramatizujú a preháňajú. Bohužiaľ, nič s tým nenarobíte, tieto vlastnosti im totiž do vienka nadelila astrológia. Ak netúžite po rozchode, môžete im aspoň pomôcť a naučiť ich, ako zvládať svoje vlastné emócie. Pozrite sa, či medzi najhysterickejšími znameniami zverokruhu nájdete aj svojho partnera.

Rak

Raci sú sebeckí, emotívni a detinskí. Ak im niekto ublíži alebo musia opakovane vykonávať nejakú činnosť, ktorá im je nepríjemná, je takmer nemožné s nimi normálne komunikovať. V takýchto chvíľach na vás vytiahnu slzy, ktorými vás dokážu citovo vydierať a vyvolať vo vás pocit viny. Nevedia sa ovládať, hnevajú sa a hysterčia. Kvôli ich agresívnym náladám často ubližujú ľuďom, na ktorých im záleží. Bohužiaľ, svoje správanie si neuvedomujú.

Panna

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, sú vo vzťahu veľmi starostliví a obetaví. Ak však niečo nejde podľa toho, ako si vysnívali, premenia sa na kritických a hysterických perfekcionistov. Svojmu partnerovi dokážu vykričať aj nemožné, komandujú ho a nikdy si neodpustia hlúpe poznámky. Keďže sú citliví a neustále slzia, aj cesta na nákup či výlet sa môže stať drámou. Jediné, čo im môže pomôcť je to, že si uvedomia, že všetko nie je také tragické, ako sa zdá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:27