Zistite, čo vás čaká nasledujúce dni.dreamstime
StoryEditor

Ryby trápi hnev, Strelca vzťahy: Prečítajte si svoj osobný horoskop na tento týždeň

30.01.2023, 12:30
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 30. januára do 5. februára.

Baran

Tento týždeň budete plné elánu a vtipu. Snažte sa však nevšímať okolie, ktoré vám dobrú náladu bude závidieť. Ozvite sa kamarátkam, s ktorými ste už dlho neboli a venujte im pár chvíľ. Ak ste nezadané, najbližšie dni máte možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu. Cez víkend si doprajte oddych, aby ste sa odpútali od pracovných problémov a načerpali silu na ťažší týždeň.  

Býk

Pokúste sa tento týždeň nepúšťať do zložitejších činností, pretože vás môže každá maličkosť vyviezť z miery. Takisto sa snažte nenarušiť svojou tvrdohlavosťou vzťah s partnerom a dajte si pozor na žiarlivostné scény. V práci buďte opatrné a k neúspechom či zmenám pristupujte športovo.

Blíženci

Najbližšie dni vás čakajú konflikty s blízkymi. Snažte sa ich zažehnať zmenou témy, nevyjadrujte sa k dotieravým poznámkam alebo ich jednoducho ignorujte. V práci bude o čosi rušnejšie než inokedy, no nervozitu a neistotu vymeňte za veselú myseľ, vďaka ktorej sa vám podarí splniť úlohy s ľahkosťou. Ak ste nezadané, pripravte sa na nečakaný flirt, ktorý môže skončiť aj ponukou na rande.

image

Blížencov čakajú spory s blízkymi.

dreamstime

Rak

Konečne vyriešite spory, ktoré už dlho ležali na stole. Aby sa už nič podobné neopakovalo, skúste si do budúcna pri riešení konfliktov zachovať dôstojnosť a nerozhodujte sa unáhlene. Keďže sa vám bude dariť v profesijnej oblasti, venujte najbližšie dni čas aj vášmu partnerovi, ktorý bol vždy pri vás v dobrom aj v zlom. Poďakujte sa mu za to príjemným výletom či romantickou večerou.

Lev

Tento týždeň by vám mal priať a možno sa vám podarí všetko to, po čom už dlho túžite. Mimoriadny úspech budete mať najmä vo vzťahoch. Ak máte vo svojom okolí niekoho, s kým by ste chceli stráviť pár voľných chvíľ, nečakajte na to, kým spraví prvý krok. Pozvite ho na kávu a verte či nie, napokon budete veľmi spokojné.

Panna

Najbližšie dni vás čakajú stretnutia s minulosťou. Ozvú sa vám totiž starí priatelia, s ktorými si príjemne zaspomínate a dozviete sa novinky. Síce nebudete musieť riešiť veľké konflikty, no dajte si pozor na spory s partnerom, za ktorými sa skrýva nedostatok pozornosti. Odložte preto všetky povinnosti a užite si spoločný víkend niekde v prírode. Uvidíte, že vás to oboch posilní.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:09