Zistite, čo vás čaká nasledujúce dni.dreamstime
StoryEditor

Ryby trápi hnev, Strelca vzťahy: Prečítajte si svoj osobný horoskop na tento týždeň

30.01.2023, 12:30
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 30. januára do 5. februára.

Váhy

Udržovanie dobrých vzťahov v práci a súkromí sa vám konečne vyplatí. Tento týždeň budete vďaka tomu sršať dobrou náladou a žiariť šťastím. Aj partnerovi sa vaše nastavenie bude páčiť a  naladí sa tak na vašu vlnu aj on. V práci budete naopak musieť zvýšiť pracovné tempo, lebo nestíhate, no nebojte sa, všetko napokon dopadne dobre.

Škorpión

Skúste si lepšie opatrovať tých, na ktorých vám záleží, no nezamieňajte si vecné dary s prejavmi lásky a sympatií. Ak si v zamestnaní vyžadujú prácu navyše, naberte konečne odvahu povedať nie a kľudne sa začnite obzerať aj po nových ponukách. Zvyšok týždňa neprinesie žiadne konflikty ani problémy, a preto si doprajte čas aj samy na seba.

Strelec

Práca bude v nasledujúcich dňoch v ústraní, pretože budete riešiť dôležitejšie veci. Nezadané by sa mali pripraviť na novú lásku alebo vážnejší flirt a zadané sa naopak budú vo vzťahoch cítiť neisto. Totiž, už dlho máte v hlave zmätok a s partnerom tichú domácnosť. Skúste si preto dopriať trochu času na spracovanie všetkých vecí, aby ste konečne prišli na to, čo naozaj od života chcete.

image

Nezadané môžu stretnúť pravú lásku.

dreamstime

Kozorožec

Ste unavené z pracovných povinností, no viete, že ak vydržíte, dočkáte sa vytúženého úspechu. Nebojte sa, na tejto náročnej ceste vám vo veľkom pomôže aj partner, ktorý vás cez víkend zoberie niekam, kde si konečne oddýchnete a načerpáte silu.

Vodnár

Ujasnite si konečne, čo je vašim cieľom, najmä čo sa týka profesijného života. Skúste si začať veriť, nebojte sa riskovať a nájdite odpovede na nezodpovedané otázky. Počas víkendu vás čaká romantický úlet, na ktorý nebudete pripravené. O to viac sa vám to bude páčiť. Znovu pocítite k partnerovi vášeň.

Ryby

Potrebujete zo seba dostať negatívnu energiu, pretože sa vo vás už dlho zbiera hnev, ktorý neviete korigovať. Na blízkych ste často nepríjemné, no môže za to fakt, že v sebe dusíte nahromadené myšlienky. Skúste sa preto upokojiť, nájdite v sebe harmóniu a robte veci, ktoré vás urobia šťastnými. Uvidíte, že sa vaša lepšia nálada odrazí aj na lepšom vzťahu s okolím.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:21