Od týchto znamení sa vernosti vo vzťahu nedočkáte.dreamstime
StoryEditor

Najväčší neverníci zverokruhu: Pre týmito znameniami si srdce radšej chráňte

25.01.2023, 17:00
ASTRO

Mnohé páry zlyhali v láske najmä vtedy, keď sa do ich vzťahu priplietla nevera. Áno, je to tá najhoršia a najbolestivejšia vec, ktorú zvládne prekonať len málokto. Aby ste neskončili so zlomeným srdcom a nenaleteli žiadnemu neverníkovi, pripravili sme si pre vás zoznam znamení zverokruhu, ktoré majú vo vzťahu najväčšie predpoklady skĺznuť na zlé chodníčky a sklamať tak nejednu z vás.

Nevera sa vo vzťahoch objavuje čoraz častejšie. Či už za to môže vplyv sociálnych sietí, povaha človeka, stereotyp alebo nespokojnosť a túžba po dobrodružstve. Potenciálnych neverníkov však dokáže odhaliť aj astrológia, vďaka ktorej sa nám podarilo zostaviť zoznam znamení zverokruhu, ktoré majú vo vzťahu veľký problém s lojalitou. Pozrite sa, pred kým by ste si mali srdce radšej chrániť.

Ryby

Síce je to prekvapujúce, no muži narodení v znamení Ryby naozaj patria k najväčším neverníkom zverokruhu, a to hlavne kvôli svojej sebeckej povahe. Od svojej partnerky vyžadujú neustálu starostlivosť či pozornosť, ale keď ju nedostanú, rýchlo sa poobzerajú po obdive niekde inde. Zároveň bývajú takzvanými majstrami online randenia. Nájdete ich na všetkých možných zoznamkách, kde sa radi hrajú na drsných chlapov, aj keď sú vo vnútri veľmi citliví.

Strelec

Muži, ktorí sa narodili v znamení Strelec, hľadajú zábavu a vzrušenie, takže len málokedy dokážu zostať pri jednej partnerke. Podľa nich im každá jedna žena vie ponúknuť niečo nové a nezabudnuteľné. Na vážny vzťah jednoducho nie sú stavaní. Veď predsa, len málokto by dokázal akceptovať ich slobodného ducha. Pokiaľ si však ich srdce napokon niekto získa a oni prídu na to, že je to pravá láska, okamžite sa zmenia na úplný opak.

image

Pred týmito znameniami si srdce radšej strážte.

dreamstime

Baran

K najväčším neverníkov nepochybne radíme aj mužov narodených v znamení Barana. Svoju partnerku sú schopní podviesť najmä vďaka svojej impulzívnej povahe. Nejde však o to, že by túžili byť neverní, no nevedia odolať a ľahko sa nechajú strhnúť vášňou. Na druhej strane si však v jednej veci protirečia. Aj keď sami podvádzajú, od svojej partnerky očakávajú stopercentnú dôveru a vo vzťahu neodpustia žiadny prešľap.

Vodnár

Vodnári nepatria do kategórie najvernejších mužov zverokruhu. Vo vzťahoch bývajú len málokedy lojálny, no aj tak v nich zotrvávajú aj roky. Skrátka, radi si užívajú, sú nepredvídateľní, neviete, čo od nich čakať a ani čo si naozaj myslia. Dajte si na nich pozor, a to najmä vtedy, ak ste sa narodili v znamení Leva a Barana.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:08